• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Jag vet inte om det ens går att få tag på vårlökar nu, de brukar ju planteras på hösten... Vad jag har sett i affärerna nu så är det mest liljor, dahlior, gladioler och annat sånt...

    Spontant tänker jag att gör iordning gräsmattan, med bra jord under den utrullade mattan så blir det nog inte så svårt att gräva ner dem till hösten.

    Snorkis har ju också lite rätt i att gräsklippning kan infalla innan lökarna har vissnat ner ordentligt. Därför kan det kanske vara bra att sätta lökar på sådana platser där man kan tänka sig att vänta med gräsklippningen ett tag. Tex i hörn, längs kanter, vid stenar osv, och inte mitt på där man kanske vill ha en yta att vara på.

    Men jag ser också med spänning fram emot vad PB har för input.

    Vi planterar förresten en kruka med minipåskliljor idag. Ska gå och se om vi hittar lite ris också. 15grader i skuggan och vrålsoligt!

  • Parnassia

    God morgon!

    Här är en till som sover som skit. Känner mig helt urlakad. Magen är ivägen hur man än ligger, kissnödig hundra gånger om dagen (blir helt sönder pappersmuffad i heligheten), sammandragningar, orkeslös och inte ens matlust!
    Jag längtar efter bebisen och samtidigt börjar jag nästan lipa när jag tänker på att magen och sparkarna ska försvinna. För att inte tala om när jag tänker på hur förlossning och den första tiden efteråt ska gå.
    Det snurrar i huvudet kort sagt. Tänk om man kunde få veta när allt ska ske och ungefär hur det ska gå...

    Det var väl en positiv start på den här dagen?!

    Liten och Vännerfan! Var är ni? Titta in och säg hej så vi får veta att ni lever. Jag undrar hur det går för er! Kram!

  • Parnassia

    Cicci - ni verkar ha haft ert lass av sjukdomar nu. Men är ni på bättringsvägen nu? Förutom sömnstrulet då...

    Lappis - jag har inte mycket att komma med i dina funderingar mer än att jag tycker att du låter samlad och sund, hur du än väljer att göra är jag säker på att du kommer att välja det som får dig att må bäst utan att för den skull offra något. Do I make any sense?

  • Parnassia

    Nenne - Det låter ju som att ni haft det fantastiskt i Borgafjäll. Menyn lät rent av gudomlig. Men jag undrar om Nancy, du skrev att ni lämnat henne i Falun. För gott? Eller var det nu när ni var bortresta bara?
    Skrattade förresten högt åt ditt inlägg på bloggen om matlådorna. Jag kan kanske få vara med i klubben?!

  • Parnassia

    Vickan - japp, söndag är D-day. Men jag tycker nu vore bättre. Ju längre från E:s födelsedag 9/4 desto bättre. Sen vore det ju fint om torsdagen kunde hoppas över...

    Cicci - Skönt att skorpan piggar på sig men trist att vara tvungen att amma så mycket när man inte vill. Jag gissar att ersättning och välling ingår i kategorin "mat-skorpan-vägrar"?

    Jag blev uppringd av jobbet som ville ha hjälp med en sak, så jag drar dit en stund och lyckas tajma in fikat. Gött!

  • Parnassia

    Hej Vänner! Vad skönt att det ändå går framåt med foglossningen och även stygn, sjukdom och nästäppa borde ju släppa ganska snart! Är nyfiken på lillprinsens namn, måtte Telis snart lägga in det i galleriet.

    Ang förstoppning kan jag rekommendera laktulos igen, vi har haft det på tapeten här inne innan. Jag tycker det är bra, men du kanske redan har testat? Jag har redan tjuvstartat lite med det ska jag säga...

    Tack för lyckönskningarna!

  • Parnassia

    Jobbigt PB! Kan det vara till någon tröst att det är påsk till helgen och att dagarna då blir annorlunda och kanske därmed går fortare? Lite annat att tänka på liksom?

  • Parnassia

    Jag förstår att molningen är svår att tänka bort och jag förstår att dagarna blir likadana när man är arbetslös. Vi är ju i samma sits, så det har jag full förståelse för.
    Men jag tycker ändå att det blir skillnad när maken är hemma, även om vi inte hittar på saker ihop hela tiden blir det ändå annorlunda. Man pratar lite, äter ihop, äter kanske lite roligare mat, får nåt besök, pratar lite, bjuder hem nån osv osv. Det var så jag menade.
    KRAM!

    Vi kan deppa och vara störda ihop också tycker jag. Jag är ju båda delarna.

  • Parnassia

    Undrar vad Falun sa när Snaily ringde dit igår förresten? Hoho?!

  • Parnassia

    Grattis september!! Härligt!

    Och snorkis, du är nog inte trögare än många. Jag har ju bara ett par dagar kvar till BF och slås fortfarande av känslan "shit vi ska ha barn" titt som tätt...
    Kanske är det jag som är onormalt trög!?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge