• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Vickan - jag önskar att det varit jag som skickat SMS:et. Fast just nu känns det bra att det är lugnt. Just idag vore bra om det inte kom någon bebis. Men 00:01 är det ok igen, så ska vi bestämma att värkarna sätter igång vid 18-tiden??

  • Parnassia

    Får jag också se på sommarhus? *frågar snällt och fladdrar med ögonfransarna*

  • Parnassia

    Huset ser superfint och mysigt ut AM! Hoppas ni får det!

  • Parnassia

    BS - alla har vi våra specialiteter! Och en av mina råkar handla om sånt som växer ute, speciellt de vilda sakerna.

    Hoppas du är piggare nu!

    Här i huset ska vi påskpyssla lite nu, i em ska E gå påskkärring och vi ska fixa lite teckningar med "vattenfärg på tummen - kycklingar" som hon kan dela ut.

  • Parnassia

    Vänner - jag har läst! Bra skrivet!! Det känns som att upplevelsen på det hela taget blev positiv för dig? Trots tvillingvärkar och händer på fel ställen vid fel tid tex?

    Jag blir lite nyfiken på det där "att dra fingrarna över magen" under en värk för att avleda. Berätta mer!

    Hur mår du nu? Hur går det med stygn och foglossning?

    Nu ska jag sova. KRam!

  • Parnassia

    Glad påsk på er allihop! Hoppas ni haft en lika fin dag som vi har haft! Solen har strålat och vi har varit ute mest hela dagen.

    Min rygg "pajade" dock imorse när jag dammsög, inte bra. Jag har haft lite ont av fogar från och till, men det brukar släppa ganska fort när jag lugnar mig och dessutom bara vara mest på högersidan. Det här är ont mitt på och mycket mer efterhängset. Vi hoppas på mirakel under natten, för som det känns nu så kommer det hindra mig en hel del i förlossningsproceduren. Jag har förhoppningar om att kunna röra mig mer och vara mer upprätt den här gången, men om jag har så här ont i ryggen så vete tusan.
    Håll gärna en tumme eller nåt för att det ska släppa.

    Dessutom tror jag att vi är en slempropp kort här numera (too much info?? ). Någon som har några erfarenheter av sådana och som kan berätta om vad som hände sen? När E kom märkte jag aldrig av den... Jag har varit extra "skraj" att vattnet ska gå i em bara för att jag tror att proppen är borta. Hänger det ens ihop på nåt sätt tror ni?
    Nåväl. Ska gå och lägga mig nu, inget bra på tv plus att jag är trött pga dåliga nätter och ryggontet. Har haft ett par onda förvärkar det sista dygnet.
    Så jag hoppas verkligen att det händer nåt snart, men att ryggen blir bättre först.

    God natt!

  • Parnassia

    PB ? Usch vad ledsamt! Men jag säger som de andra, du kan ju vara låghormonare eller så var det för tidigt för att testa! KRAM!!

    Tinga ? Kram till er också! Hoppas han piggar på sig fort!

    MrsB ? bra att middagen gick över förväntan.

    Tack för påhejningar ang ryggen, den är lite bättre idag, marginellt, men ändå.
    Vetekuddar och vila har gjort sitt tror jag. Tigerbalsam och Orudis gel (vilket jag hade hemma) är dock visst inget ska får ta när man är gravid enl fass och läkemedelsverket?

    Annars är det lugnt som vanligt. Börjar tro att jag kanske är som elefanterna och är "dräktig" i typ två år. Undrar om h*n någonsin kommer komma ut...

  • Parnassia

    Tack för alla lycka till! Det börjar närma sig ännu mer nu tror jag. Har haft värkar mer eller mindre sen kl 04, men de är som tätast ca 20 min emellan och korta. Men det är ju nåt på gång iaf. Spänningen stiger i casa P.

    Det är dock väldigt blandade känslor här idag. Ett missfall i v 13 har konstaterats hos en som står mig mycket nära. Ledsamt.

    Nästa sak som ska skrivas kräver ett nytt inlägg...

  • Parnassia

    GRATTIS Vickan på födelsedagen!!!! Hoppas att det är en bra dag och att kalaset blir fint!
    Hur blev menyn till slut?!
    KRAM!!

  • Parnassia

    Vi är fortfarande hemma men morfar var här nyss och hämtade E. Ifall det drar igång ordentligt i natt är det skönt att inte behöva styra med det.
    Fortfarande korta värkar med långt emellan, men nere på 10 min emellan ibland. Lite värre har de varit ikväll.
    Den som lever får se hur det utvecklar sig.

    Kram!

    (Faktum är att en värk avhandlades under tiden detta skrevs...)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge