• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    ICSI is the shit! Å, vad roligt!

  • Telis

    Åh, jag kan inte bestämma mig för om Televinken ska följa med på brunchen eller inte. Läste just att RS-viruset slår alla rekord just nu. Det är ju sååå onödigt att han ska få det som så liten men å andra sidan kan han ju inte sitta hemma jämt.

  • Telis

    Cicci, namnet är bestämt men det är hemligt här så vi tar det på brunchen.

    Min BVC-tant är jättecool och såg lite chockad ut på förra mammagruppen när det visade sig att inte alla vågat åka tunnelbana än. Hon skulle säkert säga att det bara är att ta med honom men hålla sig i mitten av tåget, se till att ingen som är sjuk tar i honom och vara noga med handhygienen.

    Nu känner jag mig lugn med att ta med honom men ska kolla med maken, det är ju hans barn också.

  • Telis

    Jag har för mig att en kollega pratade någon lunch om en sajt på nätet där man kunde få info om olika stadsdelar i Stockholm inkl betyg på och recensioner av skolor, förskolor och sånt. Jag la aldrig sajten på minnet eftersom det inte var intressant då. Nu hittar jag ingen sån sajt, är det någon som känner till något liknande? Jag skulle vilja se vad andra säger om förskolorna här i området.

  • Telis

    BS, hm, jag vet faktiskt inte men jag tror att man kan ställa dom i kö med en gång, en av mammorna i föräldragruppen sa att hon hade ställt sitt barn i kö redan. Fast nu när du säger det så undrar jag om inte AM nämnde något om 6-månadersdagen? Jag har iallafall skickat in en ansökan, vi får väl se om den kommer i retur. Jag satte upp dom förskolor som ligger närmast men jag skulle gärna vilja höra lite mer om dom.

  • Telis

    Tack för länken, AM! Det kan ha varit den han menade. Synd att inte förskolor var med.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge