• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS, hur var det nu, sa du inte att Astrid var immun mot RS-viruset nu? Då borde ni ju kunna vara ute och härja?

  • Telis

    BS, han har inte minskat i vikt utan bara tappat fart. Han liger fortfarande över normalkurvan också så än är det ingen fara på taket.

  • Telis

    Åh, urk, dagen som började så bra med besök av världens bästa svärmor slutade med att jag fick sparken. (Eller ja, jag kommer att få det så fort jag kommer tillbaka från föräldraledigheten.) Hela avdelningen läggs ner, och det är ingen överraskning och jag kommer inte att sakna den ett dugg, men fy tusan för att behöva söka jobb och oroa sig för att man inte får nåt.

    ...

    Och här fick jag göra en paus för att Televinken kaskadkräktes ner både sig själv och mig. Usch, jag hatar när han gör så, det har inte hänt så många gånger men det är så jädrans läskigt när det händer.

    Nä, det här var en skitdag som inte kan vara slut tillräckligt fort.

  • Telis

    Åh hurrrrraaaaa, PB! Det låter ju toppenbra! Jädrans vilken tumhållning det blir på måndag!

  • Telis

    BS, nej det finns ingen sån avdelning, iallafall inte här i stan.

    Vanliga kräkningar tycker jag inte är något problem när det bara rinner lite i mungipan men den där explosionsartade varianten är verkligen skitläskig.

  • Telis

    snaily, förlåt att jag glömde säga grattis till eskimån igår! GRATTIS!

    PB, embryodonation är inte tillåten i Sverige men man kan göra det i tex Ryssland. Det är faktiskt riktigt "billigt" om man jämför med äggdonation eller IVF.

    Lappis, hoppas på mycket sol, snö, glühwein och ompa-ompa för er del!!

  • Telis

    Ang mitt jobb: Tack för jobbsympati! Men jag har svårt att se något som helst positivt med att bli uppsagd.

    Chansen att jag ska få ett jobb lagom tills det jag hade tänkt börja jobba och min man skulle vara föräldraledig är inte så stor så risken är ju att jag måste vara hemma längre än planerat och min man kortare. Eller att jag måste börja jobba "för tidigt".

    Dessutom vill jag inte börja på ett nytt jobb direkt efter mammaledigheten. Det krävs så mycket av en när man börjar på ett nytt jobb, man ska lära sig nya produkter, rutiner, verktyg, människor osv och visa att dom inte gjort ett misstag när dom anställde en.

    Bara det att börja jobba efter kanske ett år med en liten bebis hemma kan ju vara nog så jobbigt. Jag hade hellre fortsatt på mitt nuvarande jobb ett tag för att jag kan grejerna där även om det inte var mitt drömjobb.

  • Telis

    AM, jag har nog prenumererat på mejl därifrån i 7-8 år, det är alltid kul att se vad som finns. Men tack för tipset!

    Ja, vi kanske skulle slå oss ihop? Du kan stå för det kreativa och så fixar jag administrationenen och faktureringen.

  • Telis

    För att prata om något roligare än mitt jobb. Jag tittade igår på MAMs hemsida, det är dom som gör nappflaskorna som T dricker ur. Napparna finns med olika stora hål och enligt hemsidan så är den minsta storleken särskilt anpassad för "bröstmjölk och te". Come again? Te? Är det nåt jag har missat i spädbarnsutfodringen?

  • Telis

    Oupsie, kaffe? Som om man vill att dom små liven ska vara vakna ÄNNU MERA?!

    Ja, dom kanske är för såna där brittiska karlar som vill klä sig i blöja, suga napp och bli spanked av en bister "barnsköterska"? (Såg nån bisarr dokumentär på 5:an nån gång som bitit sig fast på näthinnan.)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge