• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tack för en supertrevlig brunch, tjejer!

    Hoppas att du tog dig hem trots allt, nenne! Och jag kan inte nog säga hur fantastiskt roligt det är att få sig dig med en liten mage!

  • Telis

    snaily, nennes mage var precis som nenne - liten och söt! Det var jag, Cicci, koko, Lappis och AM som var där. Och så förstås Skorpan, Lillebror och Hektor, lika söta allihopa. Jag var på väg med Televinken men sen fick han ett sånt hysteriskt utbrott på vägen att jag åkte hem med honom igen så att pappa fick ta hand om honom. Vi pratade förstås rätt mycket om barn (sorry, Lappis ), om adoption och om hur vi håller tummarna för dina, EAs och PBs små ägg. Och om hur groteskt mätt man blir av alldeles för många våfflor.

  • Telis

    Åhhh, GRATTIS igen, Liten! Förstår att det var läskigt när det gick så himla fort och när han kom ut alldeles blå och lealös! Skönt att allt gick bra iallafall. Vad gulligt av Mindre att springa och hämta en bok.

  • Telis

    AM, jag saknar mina gamla "hoods" lite. Vad är det för nytt med Åhlens vid Östermalmstorg, har dom flyttat till nya huset eller?

  • Telis

    nenne, förlåt att jag lurade dig att ta taxi! Jag trodde faktiskt att du kanske skulle hinna. Kunde du ha några av kläderna eller var allt stora tält?

    F*n, vad arg jag blir när jag hör att du fick ha spinal huvudvärk i flera veckor. Det finns världens enklaste grej som dom kan göra och som hjälper nästan alla, dom gör en sk blood patch, vilket innebär att dom tar blod och sprutar in på det stället man fått spinalbedövningen. Hur enkelt som helst och i många fall släpper huvudvärken på en minut.

    PB, jag var på jobbmiddag på finrestaurang i Gamla Stan och fick smita in på toaletten mellan varmrätten och desserten för att fippla med kanyler. Tur att jag inte använde Menopur den gången som skulle blandas i fem små flaskor.

    EA, det sägs att det bara är bra med en lätt överstimulering!

    Lappis, men vad bra att ni kollade, nu behöver du inte gå och fundera något mer.

  • Telis

    snaily, levde alla äggen idag? Då är det nog ingen fara för att det inte blir något imorgon! Tjohoooo!

  • Telis

    koko, vad var det som gjorde att ni misstänkte att Lillebror var känslig mot mjölk?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge