• Telis

    Vi fortsätter blanda och ge

    Tinga, jo fast du visste ju att du hade ett jobb att gå tillbaka till och fick bestämma själv hur länge du ville vara ledig. Det är ju lite skillnad ändå. Visst kan det bli bättre men osäkerheten och omöjligheten att få påverka själv är inget kul alls. h

  • Telis

    BS, jag tror inte jag sagt "definitivt" utan "med största sannolikhet". Vi har visserligen tre "småsyskon" i frysen men med tanke på min ålder tror jag inte att vi orkar eller hinner med några fler. Och blir jag arbetslös så blir det definitivt inga syskonförsök.

  • Telis
    snaily skrev 2010-03-19 11:32:26 följande:
    Embryot klarar sig nog väldigt länge i frysen, men man får spara dem där i max fem år. (Visst är det så överallt och inte bara i Falun Telis??)
    Japp, så är det överallt. Socialstyrelsen kan medge dispans för längre förvaring om man kan påvisa "synnerliga skäl" dock.

    Fy tusan, vilken skräckis med kräksjukan! Hoppas att ni klarar er!
  • Telis

    Oupsie, nej det kostar 8000 per frysförsök tror jag så det är ju överkomligt. Det är mer att jag inte skulle våga vara borta från arbetsmarknaden i tre år i min ålder. Det är tillräckligt svårt att få jobb i min bransch som det är. Dessutom har jag inte den "rätta" utbildningen för det jag gör utan är utbildad till något helt annat så då blir erfarenheten helt avgörande för att få jobb.

  • Telis

    Snorkis, jag vet inte vad du har för anledning till att vilja ha bara ett barn men det är självklart att anledningen är okej oavsett om det är för att du hatar att vara gravid eller något annat.

    Det är helt okej att bara vilja ha ett oavsett anledningen och det är helt okej att inte vilja ha barn överhuvudtaget!

    Jag tror inte att någon skulle känna sig trampad på tårna oavsett vad din anledning är. Utom möjligen jag om du skulle säga att du blivit avskräckt efter att ha sett Televinken.

    (Fortsätter läsa i kapp...)

  • Telis

    Tinga, på tal om kockar kom jag på att jag lovat att rapportera vad vi tycker om matkassen vi prenumererar på. Vi är jättenöjda! Har fått massor med roliga nya recept som vi aldrig hade kommit på själva, det har varit jättefräscha varor och eftersom den är avsedd för fyra personer så har vi fått en massa matlådor. Tycker helt klart att ni ska prova en vecka och se vad ni tycker! Vi får från Linas matkasse, www.linasmatkasse.se. Finns där du bor också.

  • Telis

    PB, åh vad kul med nya grannbekanta!!

    Och för att svara på din fråga, nej jag mådde aldrig illa av hormonerna vad jag minns. Det kan ju vara nån bacill men å andra sidan är man olika känslig för hormoner också.

  • Telis

    Cuddly, varannan vecka så dom kommer och levererar fem middagsrecept och ingredienser till dom fem middagarna. Suveränt när man vill ha lite inspiration och inte bara köra sina standardmaträtter hela tiden.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge