• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Snorkfröken77

    Hej, nu har jag hittat hit!

    Finfin trådstart Ore!

    Russel Crowe i Gladiator *försöker rulla in tungan* eller oooh, ohh Ed Hariis i The Rock! Jag är helt såld på karlakarlar! Håriga, manliga, muskulösa *trånar* Pojkspolingar går bort...
    håller även med Telis om att brittisk accent gör min knäsvag medans amerikans har motsatt effekt.

    Igår var det julafton för Snorkfröken! Var hemma hos en kompis och fick två IKEA papperspåsar fyllda med mamma-kläder med mig hem, superbra! Så i helgen ska det testas

  • Snorkfröken77

    Nenne - Vår hona har löpt en gång (det räcker) och det går inte att ta fel på, hon ålade sig fram över marken med baken i lättillgänglig position samtidigt som hon utstötte avgrundsvrål, det var inte mysigt!

  • Lapinette

    Cicci - du och Brollan .. ha, ha, ha! Varför blir jag inte förvånad. Det närmaste jag har kommit sportfåne är en Djurgårdsspelare (fotboll) och så exet som är domare inom bandy.

  • MSW
    MSW skrev 2010-01-28 10:57:20 följande:
    Var stört förälskad i Thomas Brolin, när han var duktig... Fast det var ett tag sen.......
    [/citat]
    FruCicci skrev 2010-01-28 11:28:35 följande:
    [citat]
    Ha ha ha, honom har jag datat... han följde till och med mig hem.... dock inte in där
    www.gunnar-nordahl.com/minnesfond/affisch.htm

    Så länge sedan... Och jag var väl i åttaårsåldern...
    Nuvarande fotbollsspelare: Anders Svensson (han är sååå söt) Och Zlatan, inte särskilt snygg, men gillar att han är så kaxig och osvensk!
    Annars tycker jag att det finns ont om råsnyggningar, både kända och okända!
  • Lapinette

    Det är supervackert ute! Har varit ute en sväng till Fältöversten och plöjt mig genom massor av snö. Men förstår till fullo om man inte vill gå ut med barnvagn. Vår kund berättade att hon mött en pappa + son som åkt skidor precis här utanför, på Linnégatan. Härligt!

  • Lapinette

    Nej, ska nu kolla igenom veckans hus.

  • MSW

    Nahe, nu när Orkanen-A sover så ska jag försöka knåpa ihop lite text till skolan så att jag inte har allt kvar i helgen! Se hur länge jag kan hålla mig här ifrån!

  • Tinga

    PB ? vad STARKT du agerat i samband med din sons problem i skolan. Jag tycker verkligen att du tagit tag i allt på ett föredömligt sätt. Skönt att det verkar som att det hjälper också. Stor kram!

    Ore ? håller med tidigare talare; smart att ta det lite lugnt inför dopet. Själva körde vi italiensk buffé från catering, och det blev jättebra. Blir det många gäster?

    Smint ? välkommen hit, om jag inte sagt det innan! Piff, som i princip bara äter näringslösning, behöver få i sig ca 750 ml/dygn. Hittills har vi delat upp det i fem mål a 150 ml, men eftersom han inte äter något på dagis just nu ska vi öka på till 200 ml de tre mål han äter hemma, för att han inte ska tappa så mycket. Sonden används tyvärr väldigt flitigt nu, men vi vill helst undvika den på dagis, för att kunna upprätthålla linjen att på dagis äter man själv och samma mat som de andra barnen. Personalen är villig att använda sonden, men vi skjuter på det en månad till, åtminstone.

    Följer med spänning alla namn ni listar på era FF-listor. Själv har jag ingen sådan lista, men jag är helt och hållet inne på Telis linje med brittiska snofsiga män. Jag såg Tess under under julhelgen och Eddie Redmayne (www.bbc.co.uk/tess/characters-and-cast/angel-clare.shtml) som Angel Clare gick inte av för hackor. Jag blev nog lite förälskad i honom.

  • nennesjuttioåtta

    åh nej jag är nog inte mycket för karlakarlar, ju mer slätrakade desto bättre.

    hade min man haft hår på bröstet hade han fått vända i dörrn.

    hej Tinga! Grattis till nya jobbet!!!!!

  • Oupsie

    Telis, han var snygg, vad han nu hette, Austen-killen .

    Frukost-rapport: Väl godkänd. Bästa jag någonsin ätit i Storbritannien. De hade till och med en omelett-kock . Fast de har märkligt bacon här, ser mer ut som stekt kassler . Men det var en bra frukost .

    Nu ska vi ta en tur på stan. Resan är nöje för mig och nytta för maken (som vanligt) men idag är han ledig.

    Kul med nya kläder Snorkis .

    Lappis, jag håller med. Det är Ari som är själva behållningen med serien.

    Bye bye .

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge