• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • muggles

    Ja just det ja, så var det...

    1. Brad Pitt alla kategorier
    2. Seal (oerhört sexig med sitt fulsnygga ärriga ansikte och schyssta tvättbräda)
    3. Fredrik Ljungberg (om han var längre)
    4. Stephen Moyer (sexig vampyr i True Blood)
    5. Andreas Wilson (om han var längre)

    Tror att nr 4 var en överraskning va?!

  • muggles

    Nej rakade får de inte vara, de ska vara naturligt hårlösa (el ja, ha bara lite).

    Ikväll ska jag ut på Dinner Club. Jag och två tjejkompisar som går ut och käkar en gång i kvartalet. Var tredje gång bokar man och då väljer vi alltid ett nytt ställe varje gång. Tror jag ska starta med ett glas bubbel - mmmm....

  • Lapinette

    mugglan - så klart du ska!

    Seal håller jag med om. Attans att jag inte bokade bord så jag hade fått Seal i knät när vi var på hans konsert i Monaco. Övriga gänget kan du få behålla.

  • smint

    Lapinette: Ja Mathias Dahlgren skulle ju vara trevligt, men det får vi nog ta när vi betalar själva Vi har varit på Kungsholmen,grill ruby och såklart massa mindre restauranger osv.. Maten får gärna vara lite annorlunda.. Vi har funderat lite på restaurang 1900, men vet inte ännu.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, hjälp, visste inte ens att det finns såna restauranger där de släpper borden en månad innan för bokning! Ja så är det när man bor i förorten.

    Nenne, Nancy verkar bete sig precis som Elsa, hon driver mig fullständigt till vansinne och jag tror inte att det blir någon mer honkatt i det här huset någonsin, det är helt klart. Säkert kan man ha otur med kastrerade hankatter också men ingen tidigare katt vi haft har varit så här jobbig.

    Jag läser ikapp hela dagarna, jag kommer ju inte utanför dörren så jag sitter här rätt mycket, men det är så jobbigt att skriva lutad framåt för att försöka nå tangentbordet och med en hand och när jag lyckas lägga ifrån mig henne springer jag runt som en tok och försöker hinna så mycket som möjligt innan hon vaknar igen för det går ju inte att lägga henne ifrån sig utan att hon illvrålar i vaket tillstånd!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    näe, inte rakade, hårlösa by nature.

    måste kolla upp vampyrkillen. Fin lista, mugglan!

  • nennesjuttioåtta

    oouuuuh kom till mamma!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    åååh stackars er med Elsa som är så dryg! Nancy är så irriterande eftersom hon efter att ha härjat i 1-2 timmar så lägger hon sig fint i sängen och somnar om eller vill kela när vi gått upp.

  • Fru E

    men hur många killar är hårlösa by nature egentligen!?!

    Försöker klura ut vilken kombination av muffins jag ska svänga ihop idag och ha med till jobbet

  • Lapinette

    smitn - kanske bakfickan till Lejontornet - Djuret www.djuret.se. Den ska vara bra och lite udda.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge