• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    EA
    släng ut receptet i tråden, eller vill du testa själv först?

  • snaily

    Telis
    Härligt med en liten promenad!
    Du får skicka upp din man på matlagningsträningsläger till min man, så kan du och jag åka skidor under tiden.
    Det är sångaren i Coldplay på bilden.

  • MSW

    Nahe, nu verkar det som att A håller på att vakna, efter att ha sovit i tre timmar! Så nu ska jag försöka gå ifrån datorn!

    Tittar nog in en sväng ikväll igen!

  • Lapinette

    Jag har inte kommenterat något för att jag inte har något mer att tillföra gällande hårets vara eller icke vara. Speciellt när det kom in på hår på huvudet där jag vet att många killar, liksom min man, har komplex att det försvinner mer och mer. Själv tycker jag att rakade karlar, OBS på huvudet, kan vara supersnygga!

    EA - jag föredrar muffins utan någon glasyr på. Äppelmuffins med härligt stora äppelbitar inuti och kanel. Mmmm...

  • snaily

    På tal om promenad ska jag försöka gå en liten sån till brevlådan, i snigeltempo.

  • Lapinette

    Oj, ska alla ut och promenera. Själv har jag försökt att jobba men arbetsmoralen är superlåg då jag sitter själv här på jobbet. Sitter jag hemma och jobbar funkar det bättre. Sitta här själv så tror man ju att alla andra är ute och har skoj så varför ska jag jobba ... eller något liknande.

  • muggles

    Lappis: jo det finns ju killar som kan vara snygga rakade på skallen men jag skulle själv inte vilja att min man var rakad.

    Jag funderar på att gå förbi Apoteket och köpa test...?

  • muggles

    MSW: låter tungt! Men försök hitta begagnade böcker - nya är så förbaskat dyra och du använder dem ju aldrig efter att utbildningen är över. Häng i - utbildning lönar sig!

  • Telis

    muggles, klart du ska! Har du BIMmat?

  • Fru E

    Muggles-är det idag du har BIM

    Jag har ju tanten så hos dig kan hon inte vara!!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge