• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Fru E

    Lovar att skriva ut receptet så snart de är bakade har bytt ut lite ingredienser så vill bara kolla så de blir ok

  • Lapinette

    Spännande mugglan, har du passerat bäst före datum!!!

  • Lapinette

    Fast om jag återgår till hårfrågan så vill jag hellre att maken rakar bort sitt här försöker dölja att håret kryper "uppåt".

  • nennesjuttioåtta

    mugglan
    men hallå eller, jag tänkte på det i morse eftersom du och EA brukar ligga ungefär lika.

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    ooh ja, ingen Robin Hood-frisyr!

  • muggles

    Jag har räknat efter igen när hon inte visade sig idag och faktum är att jag nog hade BIM/BOM igår eg. Fick böj den 17/1 och brukar ha 10 dgr mellan böj och tant. Har sett svaga spår (rosa) så förväntar mig ett fett minus men bäst för sinnesfriden att testa imorgon om hon inte har kommit tills dess. Ni ska se att dessa rader lockar fram henne! (ÄL var ju sen så BOM kan också vara det.)

  • muggles

    Nä nu ut på stan och dricka bubbel!

  • fru AM

    Nu ska jag berätta hur det ska vara:
    Män ska ha hår på bröstet, benen, armarna och ansat i grenen om de vill.
    Mängden hår på huvudet spelar inte så stor roll - men oavsett mängden så ska det vara svinkort. Alltså inte riktigt snagg men pälskort om ni förstår. Några stekarfrillor göre sig icke besvär.

    Jag är inte så kräsen

    Håller med om Seal! HAn är väldigt, väldigt snygg (och han och frugan ser så bra ut tillsammans med det svarta och det vita). Fast jag har aldrig egentligen varit attraherad av svarta killar. Inte heller av riktigt svenskt blonda.

    Det här ämnet är OUTTÖMLIGT!

    MSW: jag brukar handla begagnade böcker på www.bokborsen.se

    LAppis: vilken klänning blev det tillslut på festen i lördags - minns inte om du berättade det!

  • fru AM

    Är det läge för mig att börja babbla om min vaxade tysk nu igen förresten? (Han finns på bild på min vänlista på FB för de extra intresserade - dock påklädd)

    (han är dessutom tyskt blond - helt fel på alla sätt, förutom att han är 193 eller ngt sånt)

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge