• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    EA
    ja herregud, de ska ju ha hår på benen och på skräppan! Och på huvudet. De som har mycket hår på kroppen tenderar att tappa allt på huvudet. kommer inte hända i casa Nennelainens.

  • MSW
    BrudSommar2006 skrev 2010-01-28 14:19:48 följande:
    Nenne, försöker man röra sig i huset snubblar man på henne när hon ständigt är framför fötterna på en, försöker man dra ut en stol för att sätta sig är hon där först så man sätter sig på henne, tar man fram en tallrik för att äta är hon i tallriken innan man hinner fram själv, det är ett under att vi har några blomkrukor kvar, alla dörrar är sönderkrafsade och repiga, tappar man en bebisstrumpa på golvet hinner man inte ta upp den innan hon har sprungit iväg med den och tappat bort den och Iris leksaker får man jämt leta efter och så detta konstanta skrikande...
    Fy vad jobbigt!
  • BrudSommar2006

    Jag hade förresten min kamera liggandes på köksbordet häromkvällen och helt plötsligt är den borta, då har Elsa släpat iväg med den under bordet i vardagsrummet och så lätt är den inte. Jäkla kisse. Tur att den höll.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    oj, hahaha ja då leder Elsa med 10-2 tror jag.
    Nancy springer gärna framför fötterna. Öppnar man ett skåp i köket så klämmer hon sig in bland grytor, plastbyttor, kakfat, sophinkar återvinnning och blir kvar om man inte ser det. Sen måste hon vara med på toaletten och helst stoppa ner huvudet mellan ringen och röven ? igår fick jag ett öra i prutten, för jag hann inte se att hon var på väg dit, hon tog ju andra sidan än hon brukar, den luringen! Och så måste hon kolla ner när man spolar, om hon inte fick kika innan.

  • Lapinette

    BS - kan ni inte dopa henne? Typ ge henne lite lugnande piller varje dag. Nu får jag säkert någon kattaktivist mot mig men vad fasen så där kan ni väl inte ha det?!

  • nennesjuttioåtta

    nancy gillar också stickade saker, en kompis lade sin mössa på skohyllan och den hittade vi ju helt demolerad under sängen.

  • nennesjuttioåtta

    jag har lärt mig, men har några fina, stora öglor i tre av mina mössor.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    hon lugnar säkert ner sig med åren, hon verkar vara väldigt nyfiken och måste verkligen vara där du är. hon gillar ju dig och vill ha uppmärksamhet! Har ni en laserpekare så får du väl svinga med den så fort du närmar dig en stol eller annat så kanske on fölljer den röda pricken istället för dig
    Fast det är ju ett fasligt bestyr det med förstås.

  • nennesjuttioåtta

    har ni något fågelbord hon gillar att kika på?

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-28 14:21:02 följande:
    EAja herregud, de ska ju ha hår på benen och på skräppan! Och på huvudet. De som har mycket hår på kroppen tenderar att tappa allt på huvudet. kommer inte hända i casa Nennelainens.
    Så sant! Det är nog värsta kombon - mkt på kroppen och inget på huvudet! Det går fetbort! Min man har asmkt TJOCKT på huvudet och hans far har också mkt och tjockt, så risken för Fjärrvärmefrisyren är inte överhängande
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge