• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • BrudSommar2006

    Stackars makens kollega, tur för dem att Stockholm nu börjat erbjuda KUB-test till alla och inte bara när man är över 35 för jag tror att hon är 29 år och han är 30 och de har precis gjort abort för att de fick reda på att barnet hade downs. Han berättade tidigt för maken att de skulle ha barn, typ så fort de själva fått veta det, för de jobbar rätt nära varandra och är bra vänner. Sedan har han varit borta ett par dagar utan förklaring men sedan kom det ett mejl. De gjorde KUB-testet och fick usla värden och gjorde då fostervattensprov och fick det bekräftat. Det är ju förstås olika vilket beslut man fattar i det läget men de var nog rätt deppiga har jag förstått.

  • nennesjuttioåtta

    BS
    usch, vad tråkigt!

  • BrudSommar2006

    Nenne, usch ja, jag är blandat tacksam att det inte drabbat oss och sorgsen att det måste hända någon alls.

    Oskar är förresten jättemysig, Iris älskar honom! Hon kan göra nästan vad som helst med honom och han orkar inte flytta på sig, ja förutom häromkvällen när hon försökte lyfta honom i rygghåren då.

  • Snorkfröken77

    BS & Nenne - Här är en till med en halvgalen katt, igår jagade han en av de äldre katterna så att den (vi vet inte vilken av dem) sprang rakt in i en glaskupa till en lampa som stod på golvet, glaset yrde men alla katter klarade sig! Han har för övrigt pippi på att pilla i blomkrukor också och skvätta ut jord på golv och möbler, mindre charmigt...Jag hoppas han ska bli lugnare efter nästa fredag när han blivi av med bollarna.

  • BrudSommar2006

    MSW, usch, jag känner väl igen känslan men det är väl tyvärr bara att kämpa på. Jag köpte alla böcker nya och lade en förmögenhet på det men jag tordes aldrig chansa och ville ha tag på allt så fort som möjligt.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, aha, han är okastrerad. Annars hade det omkullkastat min teori om mysiga hankatter!

  • BrudSommar2006

    EA, jag är fel person att svara på frågan eftersom jag inte är så förtjust i vit choklad men hallonmuffins låter fantastiskt annars. Är det frysta hallon? Om de inte är för svåra att göra tar jag gärna receptet sedan! Fast tror att det blir utan frosting, brukar alltid få till muffinsen och sedan förstöra dem när jag försöker smeta något på.

  • snaily

    BS
    Gud så jobbigt det låter med Elsa. Hon lugnar ju säkert ner sig med åldern, men ingen vet ju när det kan tänkas bli...

    PB
    Tror jag kommer förbi och smakar av de där våfflorna!

    Undrar vad maken skulle säga om han smygläste vad ni skrivit om hår - han som har en del på bröstet (lagom mycket tycker jag, och inget på ryggen) och inte så mycket på huvudet. Men han har rakat huvudet i många år nu och verkar inte ha något som helst komplex för det som tur är. Och jag tycker ju han är alldeles perfekt!

    Jag kom på en till på min lista: www.tomsheehan.co.uk/images/chris_martin.jpg

  • Fru E

    BS-tänkte blanda den vita chokladen med philadelphiaost så blir den inte så söt
    Hittade ett jättelätt muffinsrecept med vinäger som jag tänkte göra om lite och sedan peta ner ett hallon i

  • nennesjuttioåtta

    Chris Martin I like.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge