• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • fru AM

    Duktig flicka! På alla punkter!


    Lapinette skrev 2010-01-28 15:55:32 följande:
    Men AM jag gorde ju precis som du sade. Kort klänning, långa örhängen. Ska lägga in lite bilder på FB så du får se ... bara maken orkar tanka över fotona på vår hemmaserver. Och åter igen håller jag med dig gällande karlar med eller utan hår.
  • Telis

    fru AM skrev 2010-01-28 16:03:55 följande:


    Vi kanske ska starta en tråd för våra makar - så att de kan dryfta samma ämnen där om oss. Jag vill vara smygläsare!
    Jaaa, vad kul! Min man får ha Professor Kalkyl som nick.
  • Fru E

    Haha då har min datanörd även om han inte ser ut som en sån

  • Lapinette

    Min make har redan en nick men den får jag inte avslöja för då blir han skitförbannad på mig. Något som jag har kallat honom för ...liksom han kallar mig för kanin.

  • _koko_

    FF-lista har jag ingen, men johnny depp skulle garanterat finnas högt på en sådan! Har jag tyckt ända sedan 21 jump street-tiden. Högst skulle Heath Ledger hamnat med de ögonen och den dialekten, om han vore i livet. Han dog fö bara någon dag efter att conny föddes. Jag upptäckte det inte förrän flera veckor senare och blev alldeles chockad (då var ju inte nyheten att han dött utan något annat).
    Generellt gillar jag alla frisyrer, bara de är välvårdade.

    PB - Tycker du tänker helt rätt ang skolnärvaro idag! och vilken toppenmamma som belönar med våfflor!

    MSW - Kram, skolångest har vi nog alla haft. Mina läromedel gick inte att låna (i min värld är en bok utdaterad när den passerat 1-2 år, speciellt då när jag pluggade för, gulp, 11-14 år sedan), så det var bara att punga ut.

    muggles - Ooooooh!!!!!


    Telis skrev 2010-01-28 16:10:04 följande:
    Jaaa, vad kul! Min man får ha Professor Kalkyl som nick.
  • _koko_

    smint - Jag kan ju inte låta bli att tipsa om min och litens favvoitalienare: Mancini på Tunnelgatan 1. Tror AM var väldigt nöjd när hon med make testade också.

    Tillbringade precis hela förmiddagen med att skotta uppfarten, idag ska ni som bor i lägenhet uppskatta det lite extra.
    Men jag ser det som träning, vilket jag verkligen behöver mer av!!

    Någon som vill ringa mig, jag hittar inte min mobil??

  • fru AM

    Då måste det väl vara "il Toro"!?


    Lapinette skrev 2010-01-28 16:16:40 följande:
    Min make har redan en nick men den får jag inte avslöja för då blir han skitförbannad på mig. Något som jag har kallat honom för ...liksom han kallar mig för kanin.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge