• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • BrudSommar2006

    Nu ligger Elsa och slickar sig på magen. Måtte hon lyckas bita av den där förbaskade tråden som sitter kvar, annars måste jag försöka med saxen i alla fall, det är för knepigt att ta mig till veterinären med Astrid bara för det.

    Vi måste försöka ta oss iväg för fotografering till lokaltidningen men det är en så usel tid, torsdag förmiddagar. Det betyder att maken måste gå från jobbet och Iris måste vara hemma från dagis, suck. Fast vi har ju fotot och tidningen kvar från när Iris föddes så det är inte mer än rätt vi gör samma sak med Astrid.

  • BrudSommar2006

    Suck igen förresten, idag skulle fem barn, Iris var ett av dem, få åka stjärtlapp och de skulle ha hjälm med sig. Vi peppade Iris och hon gick iväg med hjälmen på imorse och var så stolt men så glömmer samtliga de andra barnen att ta med hjälm så maken ringde och berättade att det inte blir något. Dåligt!

  • nennesjuttioåtta

    BS
    Neeej vad typiskt!!!!

  • muggles

    EA: inte hårlösa (det känns omanligt). Men lite hår på rätt ställen. De ska tex inte vara hårlösa på benen el vid pungen (tycker jag iaf). De får ha hår på bröstet. Maken min är perfekt på det området...

  • Lapinette

    eller kanske SMAK, samma ägare som till Kungsholmen, F12 www.restaurangentm.com. Där byggs varje rätt på en smak. Det blir en hel del smårätter, lite tapas men med stil. Jag gillar det men inte maken som vill ha större och färre rätter.

    Samma ägare har ju en av våra favoriter - Grill. www.grill.se/ men där har ni säkert redan varit. Det är himla mysigt där och så har de supergoda drinkar i baren.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    men det finns väl hur många som helst som inte har hår på bröstet? I Skåne måste de ju finnas en hel del, ni som inte behöver extra ull under på vintern.

  • MSW
    BrudSommar2006 skrev 2010-01-28 14:16:53 följande:
    Suck igen förresten, idag skulle fem barn, Iris var ett av dem, få åka stjärtlapp och de skulle ha hjälm med sig. Vi peppade Iris och hon gick iväg med hjälmen på imorse och var så stolt men så glömmer samtliga de andra barnen att ta med hjälm så maken ringde och berättade att det inte blir något. Dåligt!
    Meh, Iris hade väl kunnat få åka? Inte hennes/ert fel att de andra inte har koll!!
  • BrudSommar2006

    Nenne, försöker man röra sig i huset snubblar man på henne när hon ständigt är framför fötterna på en, försöker man dra ut en stol för att sätta sig är hon där först så man sätter sig på henne, tar man fram en tallrik för att äta är hon i tallriken innan man hinner fram själv, det är ett under att vi har några blomkrukor kvar, alla dörrar är sönderkrafsade och repiga, tappar man en bebisstrumpa på golvet hinner man inte ta upp den innan hon har sprungit iväg med den och tappat bort den och Iris leksaker får man jämt leta efter och så detta konstanta skrikande...

  • BrudSommar2006

    MSW, jag vet inte varför Iris inte fick åka men jag gissar att de skulle gått iväg någonstans och att de inte gör det med bara ett barn.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge