Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    MSW, vad konstigt att dina värden gått ner så snabbt, eller? Kan det bli så bara av en maginfluensa eller tror du själv att det kanske inte hållit i sig trots allt? Hoppas att er Stockholmsvistelse utan barn blir lyckad i alla fall nu.

    Mrs B, har det varit gott om jobb för dig nu alltså? Det är ju jättebra i så fall.

    AM, hade du spanat in den grå skinnjackan och planerat att köpa den eller satt du hemma och tänkte att det skulle vara trevligt med en grå skinnjacka och gick ut och lyckades hitta just det på en timme? Himla imponerande i så fall.

    Vänner, ser fram emot förlossningsberättelsen men förstår att det får bli när du får tid.

  • BrudSommar2006

    PB, knepigt att inte veta om du är sjuk eller om det har med ivfen att göra. Krya på dig i vart fall!

    Usch och fy vad det går mycket elände nu vad det gäller sjukdomar, alla människor verkar vara sjuka, krya på er alla!

    Astrid har bara 37,6 nu så det är nästan nere i vad hon brukar ha så ingen mer alvedon nu. Däremot är hon fortfarande rejält täppt i näsan vilket säkert har en inverkan på hennes humör och dessutom gör det svårt för henne att äta.

    Dream feeding förresten, funkar inte på Astrid, det är helt omöjligt att pilla in något i munnen på henne när hon sover, jag har försökt.

  • BrudSommar2006

    Jag blir mer och mer aggressivt inställd till Flemming Ulziel-någonting, vars hemsida jag hamnar på varje gång jag försöker logga in.

    Astrid vrålar all vaken tid just nu och jag vet inte hur vi ska stå ut, varken hon eller jag. Hoppas verkligen att det har med förkylningen att göra och att det inte kommer att fortsätta så här. Skrika på kvällarna har hon ju alltid gjort men inte hela dagarna. Hon ammar sämre också, försökte trycka i henne en flaska för jag tänkte att det skulle vara lättare att svälja om hon är täppt men hon drack lite grand och fortsatte sedan att skrika. Vet inte varför jag provade, har provat förr och borde veta att det blir så!

    AM, jag är grymt imponerad över dina shoppingtalanger!

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag börjar mer och mer inse att du är Superwoman! Har Victor haft trehjuling innan?

    Maken ska ta med sig Iris trehjuling hit nu när han kommer över påsk och det ska bli intressant att se hur mycket hon förhoppningsvis har utvecklats sedan i höstas, kanske har hon slutat att snedställa styret så att cykeln välter nu och kan klara stor cykel.

    AM, vi har Nezeril och inte Iliadin men det verkar vara samma styrka.

  • BrudSommar2006

    Telis, jag börjar mer och mer lära mig att Astrid oftast är trött och behöver sövas i vagnen. Iris ville ligga på amningskudden och snutta och sedan somna men Astrid vill inte äta eller småsnutta, hon blir bara arg. Gissar att det är värre av att hon är så snuvig och tycker att det är jobbigt att äta.

  • BrudSommar2006

    AM, dropparna är från 1 månad och sprayen från typ 7 eller 8 månader, samma styrka men jag gissar att doseringen blir annorlunda när man sprayar. Jag har båda men sprayen fungerar bäst så jag struntar i det där med månaderna faktiskt. På sjukhuset sade ju att spray (visserligen pratade vi om koksalt då) ofta gjorde så att de nös och då släppte det i näsan. Fungerar bra med Nezerilen tycker jag, Astrid nyser en stund efter att jag sprayat och då kommer snoret ut.

  • BrudSommar2006

    För mig har BT ännu inte laddat om medan jag skrivit men tur att jag är förvarnad!

  • BrudSommar2006

    Cicci, hos oss har det ju varit så mycket snö att vi inte kunnat ta fram hennes trehjuling än. På dagis har de mycket bättre trehjulingar än de man köper i affären, mycket stadigare, omöjliga att välta och Iris cyklade mycket bättre på dem förra säsongen.

    Det är mina föräldrar som har hus på Öland, de skaffade det för ett par år sedan och håller fortfarande på och renoverar men det blir jättefint när det är klart. Det är en gammal Ölandsgård med lador och alvarsmark, det blir roligt för barnen när de blir lite äldre och kan gå på upptäcksfärd själva. Segerstad heter det, på södra Öland en 45 minuters bilresa från bron.

  • BrudSommar2006

    Hos oss i förorten finns det barndans och bamsegympa från tre år. Eftersom Iris är lite överviktig är det ju bra att hon rör på sig så vi får se om hon kanske får börja på något av det om tiderna passar. Hon går ju redan på simning och det vill vi att hon ska fortsätta med så det får inte bli för mycket.

  • BrudSommar2006

    Aha, så först Renässans, sedan "riktig" nässpray, det visste jag inte.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge