Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hej alla, första dagen hemma igen idag. Det har varit ungefär så jobbigt som jag mindes det! Det är sjukt stressigt att inte kunna lägga ifrån sig Astrid utan att hon vrålar och Iris får ju absolut inte den tid hon förtjänar. Det är bara du får vänta och jag hjälper dig sen hela tiden och ofta kommer det där sen inte ens. Nu har hon somnat liggandes på kalla golvet för jag hade inte möjlighet att hjälpa henne att sitta ordentligt i saccosäcken. Vet inte om jag ska väcka henne eller låta henne ligga en stund. Har lagt en filt över henne i alla fall för nu somnade Astrid också så klart. Har dock inga förhoppningar om att hon ska sova någon längre stund. Nej just det, nu vaknade hon.

  • BrudSommar2006

    AM, ha det så himla bra!

    Lapinette, fasen vad segt att bli sjuk hela tiden.

    Nu måste väl ändå den här jäkla kräksjukan vara på upphällningen för nu har väl varenda människa haft den!

    Muggles, ni andra blev inte smittade i alla fall? Bra med utslag på stickan så att du kan få värdena kollade. Har de gjort simmarprov än?

  • BrudSommar2006

    AM, vi kommer att sakna dig! Synd att det inte blev sommarställe, det såg så mysigt ut.

    Porchez, hoppas på snabbt tillfrisknande.

    PB, skräp - kram!

  • BrudSommar2006

    Hej Cicci, vi hade det jättebra på Öland men tyvärr är vi ju hemma igen nu. Eller äh, det är väl bra det med. Så du tog piller, det trodde jag inte! Du har inte blivit dålig av den i alla fall då? Vad roligt med sparkcykel, hade han inte fått en vanlig cykel också? Vete sjutton om Iris skulle klara av en sparkcykel redan. Tror hon var nöjd att få vara på dagis igen i alla fall, det har ju inte blivit så mycket sedan Astrid kom.

  • BrudSommar2006

    Porchez, säger detsamma, har du ingen glasburk eller nåt du kan ta?

  • BrudSommar2006

    Hm, tror inte det blir någon investering av den där mascaran för min del, den verkar lömsk.

    Nenne, trist med ont fast säkert har det med graviditeten att göra så det finns ju hopp om att du blir av med det så småningom.

    Vår vagn finns inte heller med i det där testet men hursom så älskar jag vår vagn.

    Liten, jag känner igen känslan, här vrålar båda barnen var och en på sitt håll, Iris är otroligt krävande och man får springa och passa upp hela tiden och så fort man sätter sig ner och ammar så snubblar hon på något och ramlar och gör sig illa, platta golvet om inget annat finns att tillgå - typ.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, tack! Usch för gallbesvär, tydligen finns det en gravidkrämpa kvar jag inte råkat ut för. Nu är chansen borta också, typiskt...

    Har varit på ny provtagning med Astrid, väntar med spänning på att få resultatet imorgon. Hoppas så på att värdet från när de tryckte i henne blodpåsarna har hållit i sig.

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja det finns tydligen en massa skoj jag inte ens vetat om att jag gått miste om! Tror dock att jag skippar möjligheten att ta reda på det, det får gå ändå helt enkelt.

  • BrudSommar2006

    Imorgon ska en grupp tjejer från gymnasiet träffas och fika men jag tror att jag skippar det. Det känns inte jättekul att sitta och slänga fram tutten och amma bland en massa folk man inte träffat på typ tjugo år. Dessutom vet man ju inte om de är förkylda eller inte och om de inte är helt friska är det ju inte bra för Astrid att träffa dem. Det ska väl kramas och tas i hand och folk kommer pilla på Astrid och nej, det får nog vara.

    Åker kanske med maken och Iris till leklandet i Sickla istället, visserligen infektionsrisk där också men ingen närkontakt med någon och det finns ju handsprit att ta till. Tydligen ska det finnas bra fåtöljer att sitta i och amma och med lite filtar runt oss så ska det förhoppningsvis inte kännas så utsatt som när man har folk precis bredvid sig i soffan hemma hos folk. Jag har upptäckt att jag är lite mesig så.

  • BrudSommar2006

    Nenne, är rabarber dåligt mot gallbesvär? Hur kommer det sig att du äter så mycket rabarber just nu, har ni i frysen?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge