Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Vi fortsätter blanda och ge

    Egentligen borde jag städa när nu Astrid äntligen sover i vagnen en stund men har tagit paus. Dumt när hon kanske bara sover en liten stund. Nåja.

    Tinga, usch vad mycket ni har råkat ut för! Är det vanligt att det är så här jobbigt med för tidigt födda? Stor kram i alla fall, även om det kanske inte hjälper så mycket.

    Lapinette, hus nr ett gillade jag, trots allt som skulle göras. Det kändes ju ändå som att det allra dyraste som stammar, kök och badrum redan var gjort invändigt. Kanske mycket kvar utvändigt med tak och dränering och så? Hus nr två är inte riktigt något för mig utvändigt med tomten och så.

    Porchez, synd att du fick slösa bort ett par dagar där innan du fick pencillin.

  • BrudSommar2006

    Parnassia förresten, jättefint namn, vi hade det på vår namnlista till Astrid!

  • BrudSommar2006

    AM, välkommen hem, fast jag säger som Lapinette, nog måste lille förkylde Hektor känt igen dig!?

    Cicci, jag vet inte vad maken gjort men jag hoppas också att han läser här nu! På'n bara.

    Vad är det där för champagnebar förresten, måste man ha en inbjudan för att få gå dit?

  • BrudSommar2006

    Just nu är jag så irriterad att Astrid inte är någon liten tyst bebis för jag skulle så gärna vilja gå på cocktailparty med visning på Bukowskis nästa vecka. Fast när det är guidad visning, dj, cocktails och goodiebag så bara inser man ju att jag inte kan gå dit med Astrid, sitta där och amma, nej tack, och inte kan jag lämna henne med mina föräldrar heller eftersom hon inte tar flaska och jag skulle vara borta i alla fall en fem timmar med restid. Nåja, lika bra det, jag har i alla fall inget att ha på mig och jag ska inte hålla på och lägga bud på saker just nu för vi har ingen plats för dem. Fast jag har liksom inte kunnat med att tacka nej än...

  • BrudSommar2006

    Håller de där uppdateringarna så man förlorar sina inlägg på fortfarande förresten, jag har ännu inte råkat ut för det men kopierar och postar korta inlägg hej vilt för säkerhets skull.

  • BrudSommar2006

    AM, det lät ju spännande att du sovit lite - tills jag läste att det tydligen var på grund av duvor. Kanske en ursäkt bara för att maken smygläser här???

  • BrudSommar2006

    AM igen, alltså jag tänkte för att du varit ute och sippat cocktails på nätterna, inget annat!!!

  • BrudSommar2006

    Imorgon ska vi till barnläkaren och få höra om Astrid äntligen kan bli godkänd nu men jag ringde och fick provsvaret idag i alla fall och nu ligger hb på 100 vilket de sa var helt ok så nu vore det väl sjutton om vi ska behöva springa på mer provtagningar och om han inte kan friskriva henne från det här nu så vi har chans på försäkring.

    Har varit på bvc och vägt och mätt också och hon är nu 62 cm lång och väger 6 660 g att jämföras med Iris 66,5 cm och 8 560 g vid samma ålder.

  • BrudSommar2006

    Ore, stackar, stackars, stackars, stackars dig!!! Om de är något jag har stor skräck för så är det tandläkaren, det är det absolut, absolut värsta jag vet!

  • BrudSommar2006

    AM, det måste verkligen ha varit högljudda duvor då! Klockan ett på natten skulle då absolut vara mer än tillräckligt för att göra mig dödstrött, jag är ju van att gå och lägga mig tidigt nu mera!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge