Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Vi fortsätter blanda och ge

    Parnassia - känns det bra så ut och åk med dig. Ska ju vara skonsamt värre för kroppen.

    Fundrar själv på om jag mår kymigt för att jag är hungrig, eller för att jag har en konstig spännig mage? Får nog försöka hålla mig till lunch i alla fall, åt ju äpple nyss...

  • Liten med Mindre

    hmm - måste vara roligare att promenera ute i dagsljus än gå i trappor inne. min personliga reflektion.

    Första tiden med Mindre var vi inte ute särskilt mycket - lite svårt att få till det innan det blivit mörkt ute... Nu var det visserligen precis efter nyår - lite ljusare ute nu.

  • Liten med Mindre

    Tinga - kraaam!

    Nu tänkte jag vara lite opsykologisk kanske - men hur skulle det funka att betrakta sonden som det normala, och ta alla eventuella andra tuggor som en bonus?

    Jag vet att det säkert ses som att ge upp, och att man måste ge barnen bild av vad som är "normalt" och förväntat. Samtidigt kan det väl lätta på trycket för inblandade. Ni har ju kämpat så otroligt hårt med detta.

    Äsch - jag vet inte. Spånar bara. Det måste ju någon gång i framtiden komma ett tillfälle när Piff inte vill äta med sond heller.

    Och säkert har ni provat denna metod också...

    KRAM igen.

  • Liten med Mindre

    Hmm...tror inte jag vägde mig alls hos BM förra gången. Och den här gången endast en gång hittills då hon ursäktade med att de måste göra en kontroll under graviditeten.

    Kanske skulle ställa mig på vågen o se vad den visar. Men med tanke på att jag bytt muskler mot bebis och isolering så blir det inte riktigt rättvisande.

    Snart dags att gå till fotbehandling.

  • Liten med Mindre

    Oj vad ni skriver när man är borta.

    Har bestämt att jag gör mina sista 2 dagar på jobbet, sen får det vara. Är dock inte mer motiverad att jobba för det. Säkert spelar dålig sömn, ont i magen och lätt illamående in.

    Hoppas att alla barn får en bra ätardag idag! Mindre hade sin igår, och då mår mamma o pappa bra. Men det kanske berodde på att det var "klassisk" mat på schemat: spaghetti o köttfärssås och sen pannkakor. Man får flirta någon gång i veckan i alla fall - annars har vi börjat laga vad vi vill ha så får hon äta eller låta bli.
    Frukost - bara välling innan vi drar till dagmamman. Det kanske blir annorlunda under året vi är hemma nu. Hoppas på lite mer tid för frukostmat då.

    Trevlig resa Cicci - var det idag ni skulle åka? Ska se om jag hittar mina mattips som jag skrev för något år sen. Fast de gällde ju en frisk Mindre utan tand- och uvi-problem. Krya på skorp-läppen och tänderna!

    koko - hoppas conny kryar på handen oxå.

    Det var så mycket att kommentera...glömmer

    Jo - Muffinstönt - ett långsamt men billigt sätt att skaffa sig Photoshop är att anmäla sig till photoshop-kursen som Högskolan i Jönköping har. Då får man köpa till studentpris. Fortfarande några tusenlappar, men inte som fullpris. Vet förstås inte om de har kursen till hösten, och så får du ju i så fall vänta tills dess, om du kommer in. Jättebra kurs i alla fall.

  • Liten med Mindre

    kräksjukan - bryter ju definitivt ut strax efter att man börjar må illa. Huga - hoppas slippa i år.

  • Liten med Mindre

    Cicci - om du läser - har skickad mina mattips i din inbox. Hoppas de inte behövs under/efter semestern.

    BS - strongt att komma iväg o fota. Skönt att storasyster var på gott humör.
    Inget vi tagit oss för med Mindre, och nog inte gör med Grynet heller då.
    Vi kommer ju inte ens till skott och bestämmer vagn, som ju borde vara lättare innan bebben är här.

  • Liten med Mindre

    Aha - är det inte jasminbuske vi har på landet? Gott luktar de i alla fall.

    Vickan - härligt att du kryat på dig lite. Du ska se att Trollet kommer någon dag efter att du känner dig frisk. Så var det för mig med Mindre, tacksamt nog.

    Sista dagen på jobbet - inte en dag för tidigt. Dessutom fredag och stopp i trafiken. Kan inte annat än längta hem. Har börjat hemfalla åt de senaste veckornas craving - leverpastejsmörgås. Så illa att det nu inte räckte med frukostmackor, det fick bli en konditorimacka med när jag äntligen kom fram till jobbet.

    Intressant att ni pratar paj förresten - började just fundera över att äta ost- o skinkpaj någon dag. Längesen nu.

    Hmm...inget mer intelligent att tillägga just nu.

  • Liten med Mindre

    Tinga - härligt med lyckad matning och ok-stämpeln!

    BS - jobbigt med katterna. Vet att det var något arga-snickarn-program där katterna hade löpt amok hemma, men jag minns inte allt de gjorde för att lugna ner katterna. Tror feromon-grejen var en av sakerna, och en massa annat. Det var någon djurpsykolog där som pratad om att katterna inte kände sig trygga nog etc. Undras om det går att hitta på nätet?

    Lappis - tror säkert det är befogat att jobba hemma i morgonrock idag, oavsett vinkonsumtion. Så länge ni inte har nåt skoj fredagsevent på jobbet som du missar...

  • Liten med Mindre

    AM - men hade inte ni en massa konstiga djur hemma när du var liten? Eller har allergin kommit på gamla dar?

    Mindre älskar också att lära sig vad allt heter. ALLT! Fascineras av att hon faktiskt kommer ihåg merparten.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge