• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS - skönt då är det inte enbart jag som inte förstår på mig den är "fack"-saken .

    Förresten, någon här inne som brukar titta på Spårlöst? Jag brukar normalt inte se det men ibland "fipplar" jag över och gråter en skvätt men igår såg jag nästan hela eftersom det var från Lissabon. Iallafall, jag kan inte låta bli emellanåt när jag ser denna serie och undra om adoption verkligen är rätt. Samtidigt som jag vet att det är rätt (visst är jag knepig). Jag gråter som besatt när de äntligen får träffa sina föräldrar igen.

    Förresten funderar på att köpa denna bok ... men kanske så vill jag inte adoptera när jag har läst den?! www.bokus.com/cgi-bin/more_book_info.cgi&ISBN=9197427039

  • Lapinette

    Och jag satte mig och kollade på kortare avsnitt av Spårlöst. Ingen smart idé så här på jobbet (sssssnyyyyyyyyyft).

  • Lapinette

    mugglan - har du provat med Crinone? Att stå på huvudet efter spermieattacken och så lite Borago? Skämt å sido, SKIT! Boka en lång semester och köp tajta jeans.

  • Lapinette

    Sen vet du ju att även om du inte känner ett dyft nu så säger det inget ... det kan ju ha gått men jag förstår till fullo din uppgivenhet! KRAM på dig! Hur länge är det ni har försökt nu?

  • Lapinette

    nenne - härligt med MAX och bandy! Själv ska jag iväg och hoppa/poppa lite house. Har inte varit på två veckor så det ska bli så hääärligt! Fast kroppen är lite mör efter pumpen igår och massagen idag. Sen hem och pussa på maken som precis sitter på bussen från Arlanda (har varit i Grenoble). Tjing!

  • Lapinette

    nenne - ser att du precis har dragit men skriver ändå ... ha det så jäääkla skönt!!! Hälsa Lina, Birgitta och alla andra jag känner som är uppe eller ska upp till Åre i helgen. Det måste vara knökfullt .

    Telis - så kylskåpet funkar igen och ringen är hittad! Antar att denna morgon känns bättre än gårdagen.

    mugglan - har ni funderat på om ni vill gå vidare med IVF för ett syskonförsök? Fast när man är i vår ålder så säger man ju (åtminstone läkarna på SH) att det är normalt att det kan ta upp till två år innan det funkar (och inte 1 år som gäller personer under 35).

    Tinga - kul att det är full fart och skoj på jobbet och med en doktor som faktiskt tar sig tid. KRAM

    pb - 8 ägg låter ju toppen. Säger som Telis att jag hela tiden fått höra att runt 10 ägg är det optimala.

  • Lapinette

    pb - chanserna är lägre för oss som är äldre. De där siffrorna hittade jag i ett worddokument som jag har sparat gällande långtidsodling.

  • Lapinette

    pb - visst är det så ... allt det här är en stor jäkla lottdragning!

  • Lapinette

    bs - nu lurade du in mig på att läsa om IVFer och vissa tragiska öden på FL.

  • Lapinette

    I mitt fall så var varken äggproduktionen eller makens spermier den felade länken. Jag tror miljön i min livmoder är kass eller att vi helt enkelt inte passar ihop (jag och maken) ... fast tur är väl att vi gör det på alla andra plan.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge