• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    AM - hur går det kolhydratintaget. Jag kan rekommendera pump + en omelett till middag ...då sjönk vågen rejält . Fast ikväll ska jag ta igen det med en stor omgång pasta Frutti di mare och sen tror jag det blir chokladnågonting med körsbär ...mmmmm!!!

  • Lapinette

    Och när jag åker skidor finns det ingen hejd på intaget av mat för min del. Går alltid upp massor efter några dagar i alperna. Spaghetti är liksom obligatoriskt i backen liksom apfelstrudel (om man åker i Österrike).

  • Lapinette

    Oj, märks det att jag har oooooooooootroligt lite att göra på jobbet just nu??!!

  • Lapinette

    Vad skönt att jag inte missar någon TD!!!

  • Lapinette

    AM - 6 kilo till??!!! Förstår inte vart du ska ta dem ifrån? Själv åt jag en halv kyckling med avokado och tomat till lunch men som sagt jag har inte hållt så stenhårt eftersom jag vet att jag kommer att äta massor med sötslisk både i Österrike och sen i påsk (Frankrike). Hade tänkt att köra två veckor seriöst efter det.

  • Lapinette

    Och AM hur mycket har du gått ned hittills ... och hur länge har du hållt på?

  • Lapinette

    För 20 år sedan vägde jag nästan 10 mindre än vad jag gör nu ... vilket läkarna sa åt mig var hälsofarligt. AM försvinn inte?!

  • Lapinette

    AM - ja, lite hemligheter måste man ju ha. Vi vet annars ALLT om dig!

    Ore - ett litet samtal från väninna med bebis uppskattdes otroligt mycket av mig så där på söndags eftermiddagen. Ska berätta det för henne ikväll! Och observera hon har ringt mig ... jag har inte alls varit lika duktig.

  • Lapinette

    Ore - det låter ungefär som min önskevikt (2-3 kg ned). Ja man behöver kolhydrater om man tränar men jag lyckades hoppa omkring likt förbenat de två veckor jag har testat men att köra så en längre tid + hård träning är inte att rekommendera.

  • Lapinette

    Härligt Vickan!

    Själv ska jag snart dra iväg och möta upp kompis så ni får ha en skön kväll här på tråden. Tack för allt snack under dagen!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge