• Lapinette

    Vi fortsätter blanda och ge

    Det är ju precis vid TD eller om man som jag får mens innan som är psykbrytar dag ... för mig är det lite gråt ut, skrik och gå vidare. Så efter ett dygn är jag liksom ganska ok igen. MEN förhoppningsvis så slipper ni det utan det är glädjetjuuut istället .

  • Lapinette

    Men Fru E ... nu tycker jag det osar plusvarning!!!

  • Lapinette

    pb - efter vår första insemination och brunspår i byxan så brakade min helvetsmens igång på självast Midsommarafton (snart 3 år sedan). Mådde skit ...

  • Lapinette

    Mår så jäkla mycket bättre nu än då ... alla förhoppningar varje månad och sedan kom ändå skiten. Nu har jag inga förhoppningar längre.

  • Lapinette

    Fru E - min bh åker också av så snabbt jag har kommit hem. Ja, skorna åker av först sen går jag in och drar av bh'n och sätter på mig myskläder.

    Jag har alltid lite värk och fastare bröst innan tant men ofta så mjuknar de upp precis den dagen hon kommer. I början (när vi började försöka) så trodde jag självfallet att jag var gravid varje månad det kändes så där.

    Fru E - att du inte känner något behöver inte betyda ett dugg! En tjej på FL kände massor och vi drog slutsatsen att hon var gravid ... hon testade minus medan en annan som gick parallellt med henne (IVF båda två) inte kände ett dugg och hon plussade.

  • Lapinette

    Ikväll ska jag träffa väninna som lämnat sin söta 1-åring hemma. Det blir lite besök i affärer, italienskt och rödvin . Mysigt!

  • Lapinette

    pb - om du bara tar lite grann så kanske det funkar? Själv har jag inte druckit vin sen i lördags !!!

  • Lapinette

    pb - tror min make skulle få problem om han var tillsammans med någon som inte drack vin! Åtminstone säger han ganska ofta till mig att det är sådan tur att vi gillar samma saker dvs god mat, gott vin.

    Parnassia - lär nog inte dricka för två ikväll då jag har ont i hals, lite tung i huvudet. Sorry!

  • Lapinette

    Fru E - I know (vin botar allt)! Det är därför jag inte avbokar och går hem och lägger mig på soffan samt att det ska bli kul att träffa väninnan som jag ser allt för sällan numera. Fast en stor eloge till henne. Hon har under sin mammaledighet varit superbra på att ringa upp mig med jämna mellanrum.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge