• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Glömde säga att när jag berättade att JAG varit ledsen nästan hela dagen pga vårat bråk igår morse, så såg hon på mig så skuldmedvetet med stora ögon och sa; "Men mamma, jag var så trött bara". Kanske det är sant att hon är så trött att därför blir det gråt och tandagnisslan på morgonen. Hon lägger sig normalt kl 20 och stiger upp 6:15, men senaste tiden har det blivit 20:30 - 21:00 och jag har fått väcka henn kl 6:30 och köra upp henne. Hon ligger säkert jättemycket minus på sovkontot efter slalomsemestern och alla gäster som varit här !

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-02-26 11:59:12 följande:
    Vad skönt att det går bättre med T nu, Sonja. Det verkar vara goa och fina tjejer du har ♥Hur gammal är K?
    K blir 5 den 26 maj! Vad fort tiden går ! Det var ju nyss jag låg inne på BB och precis hade fått upp henne på magen...
    Lilla Bubblan ♥
  • Sonja68

    Just 4-årsåldern har varit fin med K. Hon hade ett väldans humör och var gnällig i 3-årsåldern, men nu är hon mestadels som en sol
    3 år och 6 år hörs visst vara såna där trotsperioder eller utvecklingsfaser som kan vara lite jobbiga att ta sig igenom. T:s 6-årstrots pågår visst fortfarande, trots att hon blev 7 i januari. Men det ska väl klinga av snart.
    Lilla tonåren kallas det visst, den här sexårsperioden.
    Det är faktiskt som att ha en trulig, testande, hormonstinn tonåring i huset!

  • Sonja68

    Kylan har släppt greppet litegrann, men då kom det snö istället. Har kommit rätt mycket det senaste dygnet.

  • Sonja68

    Jag har legat i förkylning hela helgen. Jag måste vara rena drömanställningen för en arbetsgivare: passar alltid på att vara sjuk när jag är ledig för att tillfriskna lagom till måndag.

  • Sonja68

    Godmorgon!
    Har just avverkat ett gympass så här på morgonskvisten: snöskottning

    Daa: Hejja dig! Så himla BRA att du fått kontakt med ett proffs, och strongt av dig att gå dit och verkligen ösa ur dig.

    Jenny: Du får en kram från mig också, humörsvängningar de känner vi till och det är jobbigt att vara gråtmild på jobbet. Men hur var det, äter du nån sorts hormoner nu, kan det vara nåt sånt? Men kom ihåg; en kvinna har all rätt i världen att gråta, när hon vill och för vad hon vill. Så sträck på dig.
    KRAM!

    Ha en bra dag alla, jag jobbar vidare...

  • Sonja68

    Grattis lilla E, 1 månad

    Bruttan, vilka härliga tårtor. Den med liften gillar jag helskarpt Slalomfantast som jag är...

    Här fortsätter det att snöa och blåsa.
    Igår var det slalomträning för tjejerna och jösses vad de åkte De har ju missat några ggr pga kylan, så nu var de taggade

    Kram o puss till alla!

    Insnöade Sonja

  • Sonja68

    Villemoa, vilken hemkomst ! Ja, bra grannar är guld värt.

    Ninnis, du frågade om muppchefen.
    Jo, jag var till VD:n och sa hur jag känner, att jag mår dåligt och så. Sa också att jag själv kommer prata med vederbörande.
    Vilket jag gjorde. Hon blev förstås lite sur, men kunde hålla med om vissa saker. Ekonomichefen stöttade mig i allt jag sa, han upplever saker och ting likadant nämligen.
    Så i slutet av vårt möte fräser hon till ("nychefen") : "Ja ni är banne mig _verkligen_ inte lätta att jobba med ni heller, det ska gudarna veta. Så det så. Och jag ska det o det o det *rabblade upp en massa grejer och rapporter* klart från er, IMORGON!!!!"
    Bra avslut på mötet...
    Sen marscherade hon in till mig och sa att hon bestämt att vi ska ha ett möte med VD och ventilera problemen. Absolut, var mitt svar, för det tror jag kan vara bra.
    Sen nästa dag var hon alldeles spak och sa att mötet med VD blir framflyttat för de har inte tid, men att vi ska ha ett möte.
    Sen dess har hon lugnat ner sig lite och inte besvärat mig nämnvärt. Kanske har hon inte haft tid bara, eller så tog hon åt sig litegrann av kritiken trots allt.

    Vi får se.

    För mig känns det i alla fall skönt att jag fått säga vad jag tycker, högt, så att både hon och VD:n vet om det.

  • Sonja68

    När det är jobbigt på jobbet då stänger jag ner mina fönster på datorn och kollar på mitt "skrivbordsunderlägg". Då blir jag alldeles varm om hjärtat och tjafset på jobbet känns plötsligt inte så viktigt längre.
    Bilden finns i mitt bildgalleri under "starka bilder", den första bilden.
    Den är ca två år gammal nu (eller mer?!) men det spelar ingen roll. Den går rakt in i mitt hjärta ♥ ♥ ♥ och jag inser att jag har så _mycket_ att vara tacksam och glad över.

  • Sonja68

    Tack Fru Bygg Jo, de är sötast i hela världen...tycker JAG. Helt opartisk är jag förstås inte

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan