• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hvidbrud skrev 2010-03-04 12:20:53 följande:
    Snödroppar!!!
    1½ meter snö!!!
  • Sonja68
    Hvidbrud skrev 2010-03-04 12:20:53 följande:
    Snödroppar!!!
    Snödrivor var det här
  • Sonja68

    Daa: de har lovat finväder till helgen... Nu börjas det *myser*

  • Sonja68

    På tal om nässprej: När jag var förkyld i helgen så provade jag Otrivins nya nässprej som även är mot rinnsnuva. Den är i silvrig ask istf blå/vit som den "vanliga".
    Shit-pomm'fritt!! Jag spejade en dusch i varje näsborre och det kändes som att det gick rakt upp i hjärnan och jag fick verkligen JÄTTEONT i huvudet, på en gång ! Och det släppte inte på hela dagen.
    Man börjar ju onekligen undrar vad som är de där sprejerna...

  • Sonja68

    Nu måste jag online-registrera företaget hos Brittiska tull och momsverket, så nu krävs det koncentration. Ursäkta mig flickor en stund *loggar ut*

  • Sonja68

    Ingis: här kommer massor med deltagande kramar från mig
    Så skönt ändå att han nu har fått ro.
    *kramar hårt och länge*

  • Sonja68

    Klart Blomman måste på handbollsmatch. Annars blir ju laget utan hejaklacksledare Hur skulle det se ut?!

    Freeeedag! Tjoho!!
    Maken har haft matcher med B-laget här hemma både onsdag och torsdag och även på söndag. Men lördag är det bara VI och barnen Om vi inte får oväntat besök förstås...
    Tur man har några paket Gevalia hemma
    Maken är lite nöjd, de vann båda matcherna och han gjorde några mål och flera målpass. Inte för att han räknar framgången just i mål mätt, utan för att han gjort mål/målpass just när det stått och vägt: laget (läs ungpojkarna)har blivit darrigt och varit på väg att tappa matchen och förlora. Då har min gubbe med sin rutin bett dem lugna ner sig, klivit in, styrt upp, gjort nåt mål, peppat killarna och liksom vänt det negativa till nåt positivt och då har de andra ryckt upp sig, kommit igen och vunnit matchen.
    DÅ känner maken sig behövd och mår bra
    Och då blir jag också glad.

  • Sonja68

    Lät det skrytigt det där ? *orolig*
    Jag menar bara att ibland så fnyser endel typ varför ska en gammal ärrad gubbe spela med ungpojkarna. Jo, just därför att en sån gubbe kanske inte har orken längre att åka lika fort och snabbt som de unga, men han har rutinen, vet att en match går att vända, slaget är inte förlorat förrän visselpipan ljuder, har speluppfattning och är osjälvisk, inte lika het på att själv göra mål utan vet att det viktigaste är laget, lägga upp spelet osv. Vem som gör målet är inte lika viktigt.
    Min man älskar tex att lägga upp hela spelet, och sedan låta någon av de unga få avlsluta och göra mål. För att de ska få självförtroendet.

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2010-03-05 12:50:01 följande:
    Skrytigt? Vad är det för trams! Skulle du inte få berätta saker som han är bra på eller? Det måste vara lite av en livlina för din make att fåvara i ett sådant sammanhang, där han är så hemtam, kan alla regler och förutsättningar, behärskar hela grejen och dessutom får spela en viktig roll i ett sammanhang. Det är inte en enkel sak att bryta upp ch bli ny och börja om någon annan stans i vuxen ålder. Jag tycker det ärunderbart att höra att han får vara hela sig själv just i sin sport.
    Åh, jag blir tårögd Blomman. Inte alla som fattar hur svårt det är en sån grej. Tack för att du förstår
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan