• Sonja68

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    På tal om Amerika så har min engelska blivit rostig. Måste skypa oftare med henne och komma in i det igen! Hon lärde sig några ord svenska när hon jobbade hos oss, och kom fortfarande ihåg "hej hur mår du"

  • Sonja68

    Oj oj, vad spännande med EA:s ägg!

    Lanovia; hur mår lillsnuttan och magen idag

    Skidloppet imorgon är inställt, men jag gråter inte för det. Jag o töserna ska med brorsan och hans familj och åka skoter. De har lovat finväder imorgon
    Det har sina fördelar att vara gräsänka; hade maken varit hemma hade vi inte rymts i brorsans skoterpulka

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-03-12 12:52:27 följande:
    Men fick de inte veta innan de åkte huruvida äggen och simmarna fick ihop det? Eller det kanske de fick, men hon hann kanske inte rapportera... *kniper hårt med tummarna*Om allt har gått som det ska så har EA ett embryo i livmodern nu!?
  • Sonja68

    Iiiiiiiiiiih!! Så spännande *håller också tummarna allt vad jag orkar*

  • Sonja68

    *hjärtar BellaBus och LIlla E*

    EA, jag måste bara säga att det låter fantastiskt alltihop. Helt underbart! Nu håller jag tummarna jättehårt, medans du VILAR och KNIPER.

  • Sonja68

    Lanovia: Termometertricket, det är tydligen grejen! Stackars liten som har så ont. Jag minns att jag brukade bli alldeles kallsvettig av T:s skrikande. DEt blev många turer runt kvarteret med barnvagnen kl 23 på kvällen...
    Maken tog ibland babystolen från bilen, spände fast henne i den och gungade henne tills hon somnade.

    I natt kom maken hem från Moskva. De vann både semi och finalen och är alltså mästare i ligan
    Men det satt hårt inne. Båda motståndarlagen hade tagit in 7-8 ordinarie spelare från A-laget, och makens lag är ju ett B-lag med veteraner. Men de kämpade och kämpade och gav sig inte.

    Svärmor hade skickat med jättesnygga stövletter, med lite högre skaft samt en snygg handväska till mig Hon vet precis min stil, vad jag gillar och hon hade även valt rätt storlek på skorna!

  • Sonja68

    EA: såklart maken har rätt *kramar om*

    Ja, Blommis, en mycket trött, men glad make
    Godmorgon! Du var tidigt uppe idag
    Här var -20 imorse, men nu har solen gått upp och det blir förhoppningsvis lite varmare under dagen, så att ungarna kan åka skidor på dagis och skola.

    Igår tog vi en långpromenad i solen, även om brorsan visserligen bjöd med oss på skoterfärd, men jag ville sova ut och inte stressa på morgonen. Så jag blåste och sov till 10 ! Fatta hur underbart?! Hade förmodligen sovit ännu längre om jag inte blivit väckt av telefonen.
    Vi åt brunch och tog det lugnt och sen tog vi spark och bob och gick en lång promenad. Snippade förbi till min bästis och drack kaffe och ungarna lekte med hennes flicka. Sen hem, laga middag, göra ryskaläxa, göra matlådor, bada ungarna, tvätta lite och godnatt. Kl 02:00 kom maken. Stackarn åkte iväg till jobbet 6:15 och hade förstås inte kunnat sova på flyget, eller på flygplatsen och sedan två timmar bakom ratten hem. Gissa vem som kommer slockna i soffan ikväll?!
    Men det gör mig inget. Han kom ju hem hel och välbehållen

  • Sonja68

    Men Ninnis, det låter ju strålande 3 långhelger på raken Bara ni inte nöter alltför mycket på varann så ni blir less

    Nu MÅSTE jag ta tag i min träning... Blä...
    Fick veta att mor, far och bror (50 bast) har alla tre diebetes ("ålders"), högt blodtryck och högt kolesterol !
    Med reservation för pappa vad gäller blodtrycket. Tror han hade normalt, tack och lov.
    Inte för att jag vet om det är genentiskt och automatiskt betyder att jag också drabbas av detta, men jag tänker då göra mitt för att mota Olle i grind s a s.

  • Sonja68

    I fredags var jag jourhavande medmänniska till min kusin (som är lika gammal som jag). Hon fick beskedet att hon har MS just före jul. Hon har hållit humöret uppe, men nu så hade hon en dipp. Vi pratade 3 timmar på telefon och hon hade mycket hon behövde få ur sig.
    "Jag ringer till dig för jag vet att du tål att höra. Morsan börjar bara gråta när jag svarar ärligt på frågan hur jag mår"...
    Hon är som min syster, jag är sladdis och hon har själv inga syskon, så vi har umgåtts väldigt mycket hela vår uppväxt.
    Det är så jäkla orättvist att hon drabbats av detta, och återigen blir man påmind om att vara glad åt det man har och att hälsan är ack så viktig OCH att leva i nuet.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan