Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    mct73: Vad har du för bh strl då? Tänker bara att det kanske passar små tuttar men inte lite större som en annan har

  • Kärleken9

    20100710: ååå ryser då jag läser det du skrivit. Dessutom blir vi fru samma dag. Har du allt under kontroll? Börjar kännas som att allt faller på plats här. Men vi gifter oss 100 mil hemifrån så mkt kan vi inte göra förrän vi kommer ner ca en vecka innan det är dags.

  • Kärleken9

    Korallbruden: Nej men fy va hemskt! Jag förstår att planerna känns världsliga nu. Viktigare att finnas för din vän!


     


    mct73 & JollyO: oki tack tjejer, jag tror jag kör på mina underkläder jag nu köpt. Det fick klänningen att sitta ännu bättre så det blir nog bra. Jag har D kupa så jag tror inte det är så bra då kanske. 


    Idag är det exakt 50 dagar kvar iiiiiii... 


     


    KatjaB: Grattis till väl utfört lopp! 


    20100710: Grattis till fina ringar skönt ni båda är nöjda!


     


     

  • Kärleken9

    KatjaB: är det den svarta som den söta tjejen har i ditt galleri som är boleroserna? Jättesöt va de iaf.

  • Kärleken9

    Mia77: Än kan du inte ge upp! Kan ju ha hänt vad som hellst i familjen som gör att tradera kommer i andra, tredje, fjärde hand! Jag är själv en stor traderare men det är inte allt här i världen. I kolla om det finns tfn,nr i orderbekräftelsen, annars är det nog bara att vänta. Men än är det ingen fara på taket även om det är trist så klart! 


     


    Nu har jag gått igenom musiken till festen. Marskalken är ansvarig för den, dator som ska spela den. Många bra låtar och blandat. Men några frågetecken jag ska ta med min blivande. Och några jag saknar som jag lagt till. =) 

  • Kärleken9

    Vi kommer att ha sambos namn, flickorna heter det redan. *Längtar*


     


    Har ångest... tror att mina klasskamratar planerar en till möhippa. Vet inte om de känner mig tillräckligt väl så de utsätter mig för en massa jag inte vill. Jag som inte förväntat mig någon kanske får två nu... *gulp* Kommer i så fall bli inte nästa vecka men veckan därpå, då har vi sk innevecka på skolan, pluggar på distans... 


    Jag tycker vi har mkt diskussioner och ja vad ska man säga smågnabb hemma nu jag börjar fundera om det har med den stundande allvarliga dagen som nu är inom överskådlig tid. Är det någon som känner igen sig?  


     


    Mia77: Kontakta säljaren på nåt annat sätt alt maila tradera. 

  • Kärleken9

    Var och kikade på en vigsel igår, en fd jobbarkompis som gifte sig. Känns overkligt att snart är det vi som står där i centrum. Men appropå fnittrig så va det precis vad de var. Hon sprang in i kyrkan med sin pappa, inte riktigt men det gick väldigt fort, sen så stog de och svängde och fnittra där framme, kändes flamsigt. Och i mellan varven på vigseln så höll de om varandra istället för att höll handen, iof lite gulligt, men ibland åkte händerna ner mot rumpan och det kändes inte ok... Dessutom hölls hela vigseln på engelska eftersom han är australiensare. Nja var ingen wow känsla för mig. Jag hoppas vi är lite striktare och mer tagen av stundens allvar än tar lätt på det som man fick känslan av nu. Var säkert nervositet och det blev bättre ju längre vigseln gick. Tog ganska lång tid tycker jag, 1 timme. Trodde vår ska gå på en halvtimme, blir intressant att se. Iof hade de 3 solosånger vi ska bara ha 2.

  • Kärleken9

    minimis: Ja men det känns ju skönt vi inte är ensam. Men på samma gång känns det lite nykärt så där.


     


    Korallbruden nä jag tror vi väntar med händerna på bakdelarna iaf till bilen efter vigseln


     


    ceke: Jo det första va nog det men att inte hålla händerna i styr va nåt annat

  • Kärleken9

    Här är en till som vill ner några kg till, klänningen sitter som en smäck men vill gärna in med korsettsnörningen liiite till Men kör på LCHF som förrut, tappat 11 kg sen september, har haft ett långt uppehåll nu men har ändå hållit vikten. Även jag ska ha strumpbyxor men mest för att det ska passa och se fint ut även när klänningen åker av för första gången som fru T.

    Förhoppningsvis så ska jag ta mina bilder till morgongåvan på söndag, i mina nya fina underkläder. Ska bli spännande. Ska ni andra ge era män något?

  • Kärleken9

    Korallbruden: Aha ok ja då förstår jag det går bort. Förväntar mig inte heller något  men tycker detta ska bli en rolig grej. Är en klasskompis som ska fota och sminka mig.

Svar på tråden Juli 2010