Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Racolina: Ja det var skillnad. Jag tänkte som så att man brukar ju dela på en flaska på en middag och det är ju lite mer än 3 flaskor, såg katjab hade kollen 4 flaskor i en box, så det blev nog lite tokigt räknat ändå kanske 7-8 pers/box är bättre räknat ? Men då är det "bara" över varmrätten då, eller ja de får ju dricka rött rakt igenom om de vill men eftersom förrätten är laxbakelse så kanske några iaf vill ha vitt till det. Sen kanske man måste ha nån extra box för att täcka de som kanske dricker vin även i baren.

    Glömde även skriva att jag räknar på ca 40 pers som dricker.

    Ja detta är inte lätt tycker jag. Men hellre för mkt än för lite men man vill ju inte ha med sig en hel spritbutik hem igen.

    Roligt med allas caketoppers. Var ett bra tag sen jag hittade vår på tradera. Bruden har samma bukett som jag ska ha, eller iaf samma blommor, och de har rätt hårfärg Så jag fastnade för den på en gång. Men nu tänker jag ibland att den kanske är för stor?!?! Vilka "problem" man har.

    Mountainleaf: Nej fy stackare, förstår du/ni tappat sugen helt. Hoppas allt löser sig till det bästa. Känn ingen stress utan ta en paus från planerna ett tag. *Styrkande kramar*

    Sajberprillan: Ja det lät nåt det... Här har det snöat och regnat om vart annat i några dagar och inte alls vårlikt. men men njut lite åt mig med är du snäll!

  • Kärleken9

    Mountainleaf: Härligt att höra att du känner dig bättre till mods.

    roses: Vi kör med LCHF och har tappat 11kg sen i sep. Vi har nu haft uppehåll några veckor, men jag har håll vikten. Nu har vi börjat igen lite smått, dock inte fullt ut, men vågen pekar neråt. Är nöjd även om det inte blir mindre men ska iaf prova. Sambon har också tappat 11kg. Så det funkar iaf för oss. Vi är gottegrisar men suget försvann efter 3 dagar typ.

    Just nu är det mycket sko funderingar här hemma, behöver skor alla 4:a...

  • Kärleken9

    mountailnleaf: Blir nog fint med såna korthållare. Fina inbjudningskorg med. Jag använde mig av en sån brads hjärta och hade det som låsanordning på våra inbjudningskort. Men ditt hjärta kanske är en sticker eller? Fina va det iaf.

  • Kärleken9

    jolly: Välkommen tillbaka.

    Sajberprillan: Lagt i favoriter! Tack.

    Idag fick jag mail från min chef, jag är tjänstledig för studier men ska jobba i sommar, att alla ska få lägga in sina önskemål om semester sen får vi se... Men han hoppas på att han ska kunna ge alla som de vill ha. Alltså vilken chef kan neka semester då man ska gifta sig???? Annars tar jag frld ledigt, kan han väl inte neka? Om jag säger til 2 månader innan. Jag kan tulla på min sista lediga vecka, men en vecka före och en vecka efter bröllopet måste jag ju ha.

  • Kärleken9

    Verkar som om chefen förstår att jag måste va ledig då så det verkar ordna sig. *phu*

    jollyO: Gratis är gott!

  • Kärleken9

    fick mail idag från min chef. han skrev att bröllop är prio 1 och det förstår alla läs mina arbetskamrater. skönt vi är på samma våglängd...

  • Kärleken9

    Sajberprillan: Ja även om jag inte vågar släppa det förrän jag har papperet i handen.

    NightElf: Nä kände hur det knöt sig när jag insåg att det kanske inte va lika självklart för min chef som för mig.

    Ska absolut använda puzzelsidan då jag ska börja med festhäftet, så återigen TACK!

    Korallbruden: Spännande spännande!

  • Kärleken9

    Korallbruden: Åh nej inte precis vad man önskar sig. Men håller med nog ska du kontakta dem och klaga må hända det var billigt men man ska ju ändå få det som utlovats, är ju deras bekymmer de är så billiga!

    Mia 77: Oj då låter inte roligt. Skulle nog ta ett snack med henne eller se mig om efter en annan. Är så glad vår kokerska verkar väldigt bra, van och proffsig. Eftersom jag är kock i grunden så har jag en förmåga att se allt som har med denna biten att göra, men jag känner mig lugn med våran och det är väl så det ska vara! Hemska tanke att stå utan mat på dagen B!

    Här står allt i stå just nu. Bör väl snart ta tag i att fixa festhäften kanske men kan ju iaf inte göra klart dem eftersom ingen behagat osa än. Att det ska va så svårt!

    Kram på er

  • Kärleken9

    OJ redan osa!!! Vi har inte vårt förrän i juni så det är ju ff gott om tid för våra gäster, men ja undra varför alla ska vara ute i sista minuten??? Iof är det många, kanske en tredjedel, som ska resa långt och måste ha klart med semester innan de kan svara men resten då???

    Vi ska ha:
    Förrätt: laxbakelse
    Varmrätt: Baconlindad fläskfilé m apelsinsås, varma grönsaker och sallad.

    Detta plus efterrätt, som vi inte ska ha, brukar landa på ca 200:-/pers sa kocken. Så jag räknar med billigare eftersom vi skippat efterrätt. I detta ingår även serveringspersonalen. Med tanke på vad det brukar kosta att gå ut och äta så tycker jag inte det är så farligt med 200:-/pers och speciellt inte om ni ska ha buffé. Är nog vad man får räkna med. Men håller med måste bli billgare att fixa gottat själv!

    Vi3: Konstigt att de ignorerar vet. det är ju ganska viktigt att det finns alternativ åt dem.

    Korallbruden: Väldigt tråkigt för er!

  • Kärleken9

    Vi3: Låter inte som någon rolig att ha att göra med. Försök med mamma annars skulle jag nog ha bytt. En sån här sak vill man ju gärna vara överrens om och känna sig nöjd med. *Lycka till*

Svar på tråden Juli 2010