Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    KatjaB: jaha ja då blir det ju en summa ändå, men som sagt får ju mkt för det. Jag betalade 500:-, men då får jag framkalla bilderna själv. Men ändå bra pris. Bor i norrland så för mig blir det inte aktullelt att kunna åka på sånt men tack ändå för ditt erbjudande.

    Ceke: åååå va mysigt att fiska. Vore ju verkligen roligt om ni kunde bjuda på "egna" firrar på buffén!

  • Kärleken9

    Någon som har bra tips på roliga gubbar eller så man kan klippa in i festprogrammet? Jag har redan korsord men något annat vill jag också ha.

  • Kärleken9

    Minimis: Nej va jobbigt. Önskar jag kunde säga något... Är kanske också lite typiskt manligt det där att hålla allt inom sig. Men när det gäller andra är det så noga att kollas upp etc. Hoppas det ordnar sig. *Kram*


     


    mct73: tack så mycket


     


    Mia77: Härligt att det blev lyckat!  

  • Kärleken9

     


    100703 M och B skrev 2010-06-09 20:05:55 följande:
    Fiskrens?

    Undrar det samma

  • Kärleken9

    vi 3: Nu hänger jag inte med, uppskattar de inte att få foto på er?

    har inte ens tänkt tanken till tackkort än.

    Idag har starkvarorna inhandlats från tyskland. bm är så nervös det inte räcker, att det ska kännas snålt. Hur räknar man eg? Någon med tips?

    Hittade fiskrens men jag vill helst inte betala något för att ta till häftet, så det första tipset va lite bättre. hihi Men tack ändå alla tips är välkomna.

    Måste tänka om med festhäfterna, hade gjort så det är bara text på en sida per uppslag, om ni förstår, ska ju så klart vara på varje sida. Ghaaa känns som att börja om men men. På vanliga skrivare hur funkar det? Lägger man in papper och sen vänder på dem och in igen för att få på båda sidor? Vi ska ha stående A4 format. Guld om någon kan förklara.

  • Kärleken9
    JollyO skrev 2010-06-10 00:17:47 följande:
    Självklart ska du ha text på båda sidorna. Hur har du gjort programmet på datorn? Visst får ni vända pappret efter att ni skrivit ut framsidan. Vet inte riktigt vad det är du frågar efter.. :) 
    Jag gör dem i words. Tänkte hur jag lägger upp det för att den inte bara ska spotta ut papper för papper utan vänta tills jag då har vänt pappren och lagt i dem igen.

     


    KatjaB: Ja det tänkte jag inte ens på. Får kolla igen.


     


    Korallbruden: Det var en bra dag.


     


    Tänk att snart drar vi igång och gifter oss en efter en. Åhhh va spännande!

  • Kärleken9
    mct73 skrev 2010-06-10 10:16:41 följande:
    Kärleken9: www.kortdesign.se/default.aspxHär kan du ladda hem mall för inlagor till stående a4 med olika många sidor. Här finns även en "guide för att skriva ut hemma". 
    Åh tack va snällt!

    Så sant så sant hippan är inte det viktigaste och även jag trodde jag skulle bli utan men har nu fått 2 så man ska aldrig säga aldrig. Om inte alla kan va med samtidigt så kanske några går ihop. Hoppas ni ändå får någon liten, för det är ett minne för livet. Men blir det inte så så är ju så klart er dag den viktigaste. <3

  • Kärleken9

    Sajberprillan & 100703: Några tips på vart man hittar vitsar och annat skoj att stoppa in i häftet?? Presentationerna va ju roliga att göra, vissa lättare än andra dock.

  • Kärleken9

    Något nytt: klänningen


    Något gammalt: mammas slöja


    Något lånat: mammas slöja igen


    Något fått: pärlhalsbandet


    Något blått: finns i strumpebandet


    Brukar inte något nytt va med också har det iaf


    ceke ska du ha peng i skon?

  • Kärleken9

    Jo fått är väl med? Smyckerna funkar ju då. Är inte förlovningsringen, eller annan ring, gammal? Blått kan du ju stoppa ett band i bh:n eller nåt. heheheh Funkar ju iof med gammalt också

    Men peng i skon ska man ha det???

  • Kärleken9

    Citat bt:


    Brudens klädsel
    Gammalt skrock är något som följer med bröllopsplaneringen och då i synnerhet när det gäller brudens klädsel, alla har väl någongång hört uttrycket
    "Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått".
    Det gamla för att påminna om det som varit, något nytt som symbol för det nya hon kliver in i, något lånat för att behålla vänner och något blått som symbol för hoppet.


    På engelska lyder ordspråket; "Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in your shoe".
    Pengen ska helst vara från brudens födelseår. Lyckligtvis har riset eller konfettin som kastas på kyrktrappan samma betydelse. Det är nog alla skrockfulla brudar tacksamma för, för vem vill egentligen ha en hård peng i skon.


    Den som syr sin egen brudklänning får gråta lika många tårar som hon syr stygn

  • Kärleken9

    Ghaa detta med bordsplacering va ju inte så lätt nej... Ni som har barn med på ert bröllop, hur löser ni med dem i bordsplacering?

Svar på tråden Juli 2010