Inlägg från: Kärleken9 |Visa alla inlägg
  • Kärleken9

    Juli 2010

    Ceke: Så bra du knäckt nöten, har själv inte börjat med häfterna än. Typiskt försäljningstrick lät det som i affären.

  • Kärleken9

    Jaa jag glömde ju skriva... Idag har jag skrivit ut hindersprövingen samt namnändrig så nu fattas bara kråkorna. Känns lite speciellt i magen. Som jag längtat efter denna dag

  • Kärleken9

    Vi valde att inte ha fisk eftersom vissa inte tycker om det, men har man buffé är det ju ett jättebra alternativ. Finns mycket gott att göra med fisk. Eller iof vi ska ha laxbakelse till förrätt.

    KatjaB: Härligt att floret kommit nu och att det var bra även för vattenskallar *ASG*

    Sarah: Härligt att du blev av med dem så snabbt.

    På måndag så får vi sambons väst levererad. Ska bli spännande att se den.

    Nu är allt till dukningen inhandlat känns bra att bocka av det på listan, även om det känns tråkigt att inte få shoppa mer. Nästa är väl att börja filura på festhäften och vigselprogram. Vigselprogramet har prästen redan mailat ett utkast. Så det känns bra. Kommer skriva ut båda psalmerna på dem. Antar att marskalken får ta ett ex till oss med så vi kan ta ton också. Jo skor letar jag förbrilt också nu till hela familjen.

  • Kärleken9

    Roses: Vi ska ha vita linne dukar över det du vet såna runda filt dukar, som är populär nu, i lime (blommotiv) Ska ligga varannan stor varannan liten. Ska ha lime blockljus, på ljusfat, ska vira silvertråd runt ljusen med pärlor i (silver och lime med silver drizzle på) Lite "diamanter" och små blommor i nån lite vas. Vita servetter. Lime organzapåse till varje kuvert med några chokladhjärtan i.

  • Kärleken9

    Just ja glömde ju... placeringskorten ska sitta fast i varsin champagnekork. Lapparna kommer nog följa inbjudningskorten ganska mkt. Och varje person får ett eget festhäfte.

    Sarah: wow cool caketopper! Snygg dukning med!

    Ceke: Jag tror du delar känslan med ganska många här inne. Kul med klännings och vigselrings provning idag.

    Mia77: Ja de va inte snyggt gjort.

  • Kärleken9

    Korallbruden: Ja vi har inte druckit upp alla de 100 som vi har heller, ska inte använda alla, men vi fick tag på dem på blocket.se Var nån som ville sälja en hel flyttkartong, men då jag sa vad vi skulle ha dem till var hon snäll och plocka ut 100 åt oss. Måste ta och prova nån dag så det blir bra men jag håller med kommer nog bli kanon!

  • Kärleken9

    Ceke: Jättefin klänning, håller med de andra syns inte den är så stor över bysten, men är säkert mycket en känsla så följ den. Roligt ang buketten för jag börjar bli måttlig less på det där med allas påslag pga ordet bröllop Borde väl göra att folk bjuder mer på sig själv och sina tjänster men är ju tyvärr helt tvärtom. Men du verkar ha hittat en förståndig florist Är en liknande idé jag har med min bukett. Men med vita Kallor. Enkel men med fina detaljer som pärlor på själken. Ska ha en arm variant.

    Ska ta tag i den biten själv att köpa en bh som passar klänningen. Har axelbandslös klänning. Fick presentkort på en fin butiq med underkläder av min älskling i julklapp, dags att använda den nu. Är också orolig den ska va för slapp vid bysten men blir så fallet så får min syster fram med nål och tråd. Hon är duktig med dem, som tur är. Samma med längden på klänningen, måste hitta skor bara.

    Imorgon dimper vår hindersprövning och namnändrig ner hos skatteverket, känns pirrigt. Ni som fått era svar, hur lång tid tog det? Från när börjar det nya efternamnet gälla?

    Imorgon ska vi göra nya försök att få tag på kantorn också.

  • Kärleken9

    Jahapp då har vi blivit med väst. Fick köpa en genom bt för 500:- i ivory. Om ett par kg kommer den sitta som en smäck, väldigt fin och såg ut som ny.

  • Kärleken9

    Våra barn ska vara näbbar, då 2 och 4 år men de får bara gå med in och hålla tärna + min systerson, systerdottern är tärna, i handen och sen får barnen sätta sig i bänken. Om jag känner att de absolut ska bära på något så får de bli en handplockad bukett. Tror de kommer ha nog med att klara gå in med allt folk och grejer.

    Katjab: Skönt det verkar ordna sig med klänningarna. När ska dina tärnor ha sina barn?

  • Kärleken9

    Så nu är kantorn kontaktad. Och hon tar inte alls extra betalt vill bara ha noter. Aja vi blev glada en utgift mindre

    Jag har fått presentkort på underkläder av min blivande så jag ska ta tag i den biten snart och hitta något som passar under min klänning.

    Inga mardrömmar här.

Svar på tråden Juli 2010