Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010

    mountainleaf: jag tvivlar på att det finns limegröna gerbera faktiskt.
    Finns en vit som slår lite i creme/grönt har jag för mig dock.

    Sista setet med tygprover kom idag och de var nog faktiskt bäst. Lite tjockare tyg och aningen mörkare brun. Hoppas på att simon väljer mullvad som jag gillade bäst.

    Vi har hållit på och tjafsat här hemma om tapeter halva dagen, hehe. Eller tjafsat och tjafsat, men vi kommer inte överens om vad vi ska ha. Jag vill ha något i vardagsrummet som påminner om hubertusjakt och engelska bibliotek. Simon vill ha "nåt popigt" *suckar*


  • KatjaB

     


    JollyO skrev 2010-04-29 21:08:11 följande:
    Vi åkte ju via Danmark! Först Helsingborg-Helsingör och sedan Rödby-Puttgarden. Eller vet du någon billigare väg?

    jahaa... simon påstod att det var någon annan färja ni måste tagit.. äh, han har väl ingen koll Men man betalar väl per bil och inte per person? så är man flera så blir det väl inte 1000 kr per person?


  • KatjaB

     


    JollyO skrev 2010-04-29 22:32:21 följande:
    Katja: Ja man betalar per bil. 995 kostar en dagsturbiljett om man köper den online. Men jag tror att de höjer priserna till sommaren. När vi åkte på bilsemester betalade vi 2000 för samma färja men då åkte vi ju inte över dagen förstårs. Nu har jag mailat och sagt att de ska skicka klännignen bara. Dags att börja hårdbanta snart :) Längtar tills den kommer!

    ok, ja men då är det ju lugnt.. vi bor ju i örebro så det är ju en bit att åka. Men S åker med sin styvpappa o hans kompis, så de skulle ha någon större bil eller ett släp så att alla får med vad de vill. delar på bensin o färjebiljett. Så då kommer vi ju ner i pris litegrann


  • KatjaB

    casmel: akrylfärg torkar väldigt fort.. det är tjockt också så det blir ju lite åt oljemålningshållet att måla med pensel.

    har ni haft en trevlgi valborg? vi var hos ett par kompisar som har barn i samma ålder som våra. Så kul att de nu helt plötsligt börjat leka med VARANDRA, tidigare kunde han lika gärna ha varit en mås, badboll eller en sten. Astrid brydde sig inte alls om någon annan än sig själv, haha.
    O så har vi hållit på med trycksakerna till bröllopet idag, och det blir så bra! Vi ska ha en filmaffisch på oss, o har fått en av veckorevyn bilderna högupplöst av fotografen som vi lagt till titel, huvudpersoner o annan text på. Ska bli riktigt spännande att få se den sen när den är tryckt

    och så har vi fått hem våra khom loy lyktor. Har tio st, tänkte ju först ha en per sällskap, men de är ju väldigt stora.. vad tror ni? behöver vi ha fler än så?


  • KatjaB

    jolly: din klänning är väldigt lik den jag tittade på innan jag ens provat några klänningar, just med spetsen och halsringningen. Den var jättefin!


  • KatjaB

    ceke: trist med din kompis, konstigt det där egentligen att man även gör slut med sina vänner när man gör slut med sin sambo.
    Hade en kompis som försvann helt när jag gjorde slut med ett ex som var från början hennes sambos kompis. De träffades samtidigt som vi, så vi blev jättenära, men sen så försvann hon helt. Jag tog det som att hon inte var intresserad av någon vänskap och hörde inte av mig mer efter några försök. Kände mig lite sviken på nåt sätt.

    Jag har suttit med våra vigselprogram idag, de är klara så när som på en detalj bara, om vi ska ha en till oslist som sjunger och i så fall vilken låt. Simons kusin är helt otrolgit duktig på att sjunga och jag skulle gärna ha henne med också, o med låten "fly with me" från så som i himmelen. Men simon tycker att den o alla andra låtförslag är dåliga så vi har fastnat lite där hehe 


  • KatjaB

    vad fin ring!  hur stor är mittstenen?

    ja, blir det en väldigt torr sommar så struntar vi ju i lyktorna, men annars så tror jag nog att det ska gå bra. Det är grusplan där vi kommer tända dem o så är det öppna fält runtom, så det är ingen tät skog som de kan blåsa in i direkt.

    Visst är det något alldeles särskilt med korsetter o torseletter, man känner sig ju så fin! Jag har snörat på mig min flera gånger nu för att dels vänja mig lite vid den o inte vara helt obekväm, men mest för att den är så snygg


  • KatjaB

     


    Mia 77 skrev 2010-05-02 09:55:40 följande:
    Har alla här fått betala allt själv, eller har ni kommer ni få hjälp av någon närstående? Bara nyfiken

    vi trodde att vi skulle få betala allt själva men sambons mamma o mormor betalar maten, o min mamma betalar tårtan. Väldigt snällt av dem o inget vi hade räknat med alls


  • KatjaB

     


    rosesarered skrev 2010-05-02 14:38:05 följande:

    om det är bra eller dåligt beror ju på klarhet o kvalité på stenarna. Men oftast är så stora stenar antingen TW VS eller VSI, vilket ska vara helt okej. Man ser inga inneslutningar. På stora stenar är det ju viktigare med klarhet osv, eftersom det då kan synas mer. Mina stenar är TW VS och på dem är det helt omöjligt för ett otränat öga att ens se några inneslutningar med lupp.  


  • KatjaB

    Vi har inte bokat resa än. Tänkte att vi lägger sparpengarna på bröllopet o sen väntar vi en eller två månader och tar en sista minuten ELLER så bokar vi en fyradagarsweekend till Prag. Få se hur vi gör, men nåt blir det i sommar iallafall.

    Nu är alla kläder till brudföljet beställt. Barnens klänningar har kommit redan, men ena var liten så de fixade fort som tusan med att beställa en ny. Och så är tärnornas klänningar o min ena systers klänning beställda. Ska ta o leta svart spets så jag kan sy tärnornas boleros


Svar på tråden Juli 2010