Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    nu måste jag sticka, kramar till alla som behöver!!!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon! 


    Verkar vara en bättre start idag iaf, lugnande att höra att det "bara" är lite brunt och hoppas veckan går fort till ett VUL för dig Hattis! Ring gyn och hör när h*n tror är säkrast för att se hjärtat. KRAM!!!


    PB, Känns det bättre idag?


    Snaily – HALVVÄGS! WOHOOOO *krulltrumpeter*


    Hej Fällbruttan och Zesa! 


    Snorkis, men dra mig på en vagn, du plockar ju alla gravvopoäng som finns! Men 20 dagar kvar till bf (om ens det), det är ju nada pada så snart slipper du allt elände du drabbats av! Cheeesus! Tur tråden finns med direktinkallad experthjälp från systertråden! Dricker du mycket vatten? Jag bälgar i mig och när jag slarvar så svullnar jag om fötterna direkt. Men jag har klarat mig oförskämt bra från allt annat, förutom foglossningen då. Men har jag orkat med den i 28 veckor så kan jag nog stå ut i 5 veckor till, får väl bjuda på att jag går i snigelfart (no offence, Snaily!) och ser ut som jag landat illa på cykelramen. Bara spurten kvar nu, snorkan!


    Telis *skickar energidryck* KRAMAR!!!


    Igår morse vaknade vi av att Nancy dragit in en skata i sovrummet. Kunde gärna ha valt något annat djur... Nåväl, efter lite väl mycket action och fjädrar och blomjord (skatan flög iväg efter att ha skuttat ut från sovrummet och krockat med ytterdörren och sen rätt ini ett fönster och landat uppochned i en blomkruka med Nancy i stjärtfjädrarna) så dammsög vi 04:33 på morgonen och torkade fågelskit. Skatan klarade sig och Nancy var helt jävla speedad! 

  • nennesjuttioåtta

    Oupsie –ser att Oms precis tipsat om salta kex eller kall fil, jag har ingen aning om vad som hjälper eftersom jag aldrig mådde illa men däremot har jag varit bakis. Vattenmelon är bra också! 

  • nennesjuttioåtta

    hej omsis! Hur funkar det med stortjejen nu? Lugnare? Tränar ni fortfarande ihop?

  • nennesjuttioåtta

    oms – nääee?!?! Fan vad typiskt, men ni får sjukgymnasta med varandra iaf.


    Tinga - ja sen hon började vara ute så har vi ju öppnat dörren för madame varje timme hela nätterna men nu när det är så varmt ute så är altandörren öppen och då har iaf maken sovit hela nätterna, jag vaknar ju av foglossningen men det är ändå skönt att slippa ugå upp flera gånger varje natt. Så nu märker vi inte av henne om nätterna. Förutom när hon kommer exakt kl 5 in i sovrummet, rundar fotändan, hoppar upp i sängen, travar över oss, hoppar ned igen och försvinner ut genom dörren igen. Hela tiden låter hon  ..mmemhemhemhmehmMEH MEHMEHMHEMHEMHEMEHEmemmememmemmememm (och sen hörs hon inte längre eftersom hon går ut eller börjar äta). Så vi har tränat. Fast det blir nog en helt annan sak sen ändå... Härligt att det nu blir lite semester för dig! 


    telis – åååh men jösses, har du pratat med BVC om det där, du kanske borde få lite sömnhjälp eller nåt så du kommer ned i djupsömn, det kanske är där det brister? Att även om du sover så sover du inte tillräckligt hårt? Kom till Nenne! Jag kan massera dig, sjunga valsång och baka en kaka med hasch i (nä, nu ljuger jag). 

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-07-09 10:31:08 följande:
    Ha, ha ... trodde det var själva kakan som var din lögn ! ... för du kan viäl inte baka !
  • nennesjuttioåtta

    hinner inte vara här, många projekt nu när alla andra går på semester! yei!!! (jag menar det!)

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen