Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ja, det här med 36 dagar, det känns hur konstigt som helst. Det är ju nästan ingenting, men samtidigt känns det så himla långt bort att vår situation skulle vara annorlundare än den är idag. Han och jag. Och nancy. Och sen står det iofs en massa prylar som bara kan användas av små barn (nancy får iofs plats i babyskyddet men tror inte vi ska testa det) men det är liksom något annat..

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-07-06 14:54:24 följande:
    nenne - sen blir det Välkommen till verkligheten!!!! Och vi lever som varje dag vore den sista (nästan). Maken kör upp för motorcykelkort imorgon, vår bil kommer att säljas i slutet av veckan och maken tittar på Porsche. Jösses, värsta 50-års krisen i förskott! Men när vi är 50 sitter vi förmodligen någonstans i förorten, pizza från närmaste haket och en unge som kostar en förmögenhet . Var sak har sin tid.
    exakt.
  • nennesjuttioåtta
    Tinga skrev 2010-07-06 14:55:40 följande:
      Men jag såg i en park i Tokyo häromdagen en kvinna som kom körande med två hundar i en barnvagn. Inte fanns det några barn i närheten heller, så jag tror på allvar att hon enbart använde vagnen för hundtransporter.
    www.pettio.com/
  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-07-06 15:04:50 följande:
    Det där med språk, jag är en sådan där omkringflyttad pesron som-tyvärr-tar efter precis den dialekt som talas för ögonblicket. Det innnefattar även invandrare och brytningar på olika språk, pinsamt nog. Jag börjar verkligen låta som de själva gör och jag bara väntar på dagen då någon spöar mig för att jag härmas...Så, jag har ruskigt lätt för språkmelodier kan man säga, men jag kan inte en massa språk för det. gentligen hade det varit roligt att plugga språk, för oj vad kul ATT kunna!Jag har ju iofs läst teckenspråk på heltid i två år, så det kunde jag ju förut iallafall,innan allt föll i glömska.
    Jag har iofs också rätt lätt för att härma dialekter, och har ju gehör och så så jag borde ha bra förutsättningar, men sen faller det på grammatik och att jag inte vågar prata... Däremot härmar jag inte personer som jag pratar med. .-) The thing tror ju hon är likadan som dig, att hon tar efter hur andra pratar. Men det är bara det att hon kör samma sorts hittepådialekt (någon blandning av göteborgska och riktigt dåligt skådespeleri i en såpa) oavsett om människan i andra änden av luren pratar skånska, norrländska eller rikssvenska. Vi har kommit på att hon alltid har den "dialekten" när hon vill verka viktig och det är så störande så jag vet inte vart jag ska ta vägen. HAHAHAHHA!
  • nennesjuttioåtta

    Vad hände med att hundarna kunde gå själva, är det bortavlat?!?!

  • nennesjuttioåtta

    oj pratar vi sex här nu? Jag måste bara få instämma i hyllningskörerna, i tvättstugan! Där var det svalt och en raketuppskjutning, ja jädrar i havet, vilka sammandragningar jag hade hela kvällen sen.


    Hhahaha Nancy är och terroriserar fönsterputserskan, hahahah! Hon går omkring och pratar och pratar, hoppar in genom fönstret som putsas för tillfället trots att balkongdörren är öppen allldeles bredvid. Och fönsterputsaren pratar tillbaka. Så nu är vi flera här som bara kommunicerar meh meee meh meeeh meheheeee

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-07-06 15:27:29 följande:
      Hm, en gång i tiden hade jag också tyckt att en gån i veckan var lite. Så är det inte längre.har ALLA i den här tråden fantastiska sexliv och ofta? Jag har fått för mig det.
    Nä. Inte här iaf. Men när det hettar till, är det jävligt bra. Fast nötarsexet (ÄL-pöket) finns ju kvar i färskt minne. Inga raketuppskjutningar där inte. Även om vi verkligen jobbade på att det skulle vara trevligt och inte bara för den som stod för grodynglen. Ingen av oss har någon vidare lust alls sen jag blev gravid, som att: piuuuh nu behöver vi inte göra det längre. Och så hade jag läst om att orgaserna blev fantastiska som gravid men för mig, fram till i förrgår, så har de varit superkorta så kom han före mig så höll hans i sig fortfarande när jag var klar. Hallå, det bara blev en liten musnysning här! Repris? Nä, orka zzzzzz Så en gång i veckan hade varit tokofta i casa Nenne. Hoppas det ändras sen för det är en trevlig aktivitet. 
  • nennesjuttioåtta

    Tinga- intressant kulturkrock! Vad häftigt att vara där! 

  • nennesjuttioåtta

    å vad fint det är med nyputsade fönster? Brukar inte det sätta igång förlossningar förresten?!?  


    PB – förstår att det satts åt sidan, och så ÄR det ibland. Jobbigt att det blivit så länge och att det är "ännu en grej på att-göralistan". Men börja du då! med närheten! Med en puss, smek på rumpan eller över ryggen, hur reagerar han då? Tycker han det var skönt så säg att det tycker du med och det vore önskvärt om det blev en omedveten handling från er båda. Sen om det blir ligga efter det spelar ju ingen roll, huvudsaken är att ni tar på varandra. Men som sagt, nåt har ni ju gjort rätt efter att ni ändå är Ni efter så många år.  


    Förresten, räknas SGI på det man tjänade förra året eller det jag tjänar per år om jag skulle räkna JUST NU? 

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-07-06 17:14:15 följande:
    Joho, absolut, ju mer boat man har-vilket såklart särskilt inkulderar nyputasde fönster, desto me beägen blir koroppen att leverera bebisar! Och jo, jag vet. Vi jobbar på det. Och senaste halvåret har det mycket handlat om den verbala nivån. Att man kanske kan komma hem och ta ögonkontakt och säga "hej, hur har din dag varit" innan man försvinner in på dass i 40 minuter typ. Små små möten som skapar kontakt.Som igår, när han kapade ved och jag efter ett tag gick ut med en iskall öl till honom. Då blev han glad.
    Måste man putsa själv eller?

    Chocka han nästa gång med en kall öl och en varm hand i skrevet. squeek squeek! Didn't see THAT coming, huh?!?!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen