Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    men ville bara sprida lite glädje med en fin sång – lappis inspirerade


    BS – heja potträngingen!!! Snart släpper det ska du se!

  • nennesjuttioåtta

    wow, vilka tårtor!


    Nu tar jag helg! Ta hand om er!  

  • nennesjuttioåtta

    BS HEJA IRIS! Vad snabbt det gick! Hoppas det håller i sig nu!
    OMS Oj, vilken dramatik, har du testat ännu!?!?
    Lappis Ha en riktigt skön semester!
    Telis på dig! Jag gör alltid samma fel trots att jag är likladan som dig...
    Koko Jag har många tips på stugor, kan jag inboxa eller maila dig? Har ingen mailadress.. Men klart att ni är välkomna på fika!!!!!! Woohooooo!
    MSW Kul med fest!

    Nancy drog in en björktrast i förrgår så¨det blir åtminstine mindre och mindre djur hon fångar och ska visa husse. Snart är hon nere på harkrankar och det är ju lite mer hanterbart. Här har vi hunnit haft besök av treveckorsbebis med föräldrar (längtar längtar tills vår är ute!) samt softat i hängmattan och njutit av alla måpltider på verandran. Frukost ute är svårslaget!

  • nennesjuttioåtta

    Den där björktrasten var ju en historia för sig, jag var ensam hemma så jag ryckte ut i garaget och hämtade en snöskyffel. Nancy dödar dem ju inte utan drar bara in dem och sen kollar hon på dem bara. Så jag fick upp den på skyffeln (hade ju bara mantrat från förr i huvet att aldrig ta på en fågel för de är fulla av allt möjligt äckligt) och sen ut med den på tomten. Den hade säkert en puls på 159777600 slag/sek men jag vaktade medan nancy sprang 18 varv runt huset för att hitta den igen. Sen kom maken hem och skulle rädda den upp i ett träd, fast då studsade den iväg (det var en unge) och trillade ner igen men hann inte landa för det kom en gepard som skjuten ur en kanon och fångade den i luften och tuggade lite på den. Så då låg den bara och pep som en .. ja en skadad fågel !?!? och tittade på maken så han schasade undan Nancy och drämde till den med spaden så nu kan den flyga igen, dock inte i denna världen.

  • nennesjuttioåtta

    MSW  Jo, hon är snäll och omtänksam...
    koko inboxat dig!
    PB Hoppas din käre sambo får jobbet, tror det ligger bakom en massa skräp hemma om man inte trivs på jobbet (räcker upp en hand!)

  • nennesjuttioåtta

    God morgon!


    Oms – attans med dåliga öppettider, hade hoppats få läsa om besked nu på morgonen men det kommer väl. Hoppas att det inteär något knas och att spiralen bara halkat lite på sniskan! Nancy är en Ocicat, alltså blandning mellan Aby och Siames! Så du var på rätt spår! Hon är helmysig, sjukt nyfiken och otroligt graciös! Precis som husse!  


    AM  på blixtvisit i tråden – hej hej!!!!!! Hoppas ni har det bra!


    Tinga – Välkommen hem! Ha en riktigt skön semester nu!!!


    Snaily – jag jobbar två veckor till, men jag tänkte jobba hemifrån nästa vecka som det ser ut nu. Så kom gärna förbi!!!! Fast det blir ju en liten omväg förstås, men det kan det ju vara värt. Var ni i Torsång och fikade? Tog du en macka med hästkorv och räksallad, eller vad det nu är som är specialiteten där... Hörde att det var ett ruggigt åskväder där igår så du lämnade nog stället i tid. Här har vi klarat oss från åska,däremot regnade det lätt inatt, men jag tycker faktiskt inte det är så farligt med värmen, men det kanske är för att alla tjatar på mig att jag som är gravid borde liiiiida och då blir jag tvärtemot. Igår blev det hängmattan i omgångar, bäst att passa på (det har jag också hört att man ska göra så det kan jag väl gå med på). idag är det dags för massage igen, fick sån sjuk träningsvärk i axlarna sist så det ska bli intressant att se om jag är lika knölig den här gången som då.


    Nu är det  dags att jobba! på er!


     

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen