Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    lappis – jag ska kolla mitt blodtryck på onsdag och ligger det fortfarande högt (eller högt, högst normalt är det om det inte vore för att jag har så lågt annars) så skulle jag sjukskriva mig sa bm. Kanske ska springa till mvc?!? Men nu har jag slutat vagga iaf, tror huvudet mellan benen gör susen i musen. MOAHAHAHH!

  • nennesjuttioåtta

    snaily – klyftig kille, eller ska han bara verka lite stöddig?

  • nennesjuttioåtta

    Koko – nästa vecka och veckan därpå funkar alldeles utmärkt (om inget oförutsett ehhh händer). Vad kul! 


    Teils – gött att du fått sova ut!!!!!


    Oupsie – här klappas det! Oj, redan v 10?!?! Jäklar vad fort det går! 


    Snorkis – Hoppas den tittar ut snart!! 


    BS – Nancy har inte haft en enda fästing men fick sin medicin först i fredags eftersom vi skulle vara i Roslagen i helgen. 


    Hattis – vet inte om jag skrev något eller om jag bara läste och tänkte mina allra varmaste sympatier!!!! KRAAAM!


    Ego – Jag är idag helt mörbultad, det är inte kul att vara så rund när man är så kort. Har haft en fot under revbenet hela natten så i morse visste jag inte hur jag skulle ta mig upp öht, för det gjorde så jävla ont och jag vet inte hur jag ska sitta för hela magen känns som den skulle få plats bättre om jag var 2 dm längre. Annars känner jag mig snyggare nu än i v 27 för då såg jag bara tjock ut. Bara 3-5 veckor kvar!  


    Och vad hemska vi känner oss med Nancy. Hon backar omkring hemma och fastnar i vinkelvolten och bara stirrar i steget ibland. Rätt in i en vägg eller ut i tomma intet. Läskigt! Och tempen är värst, känns som vi begår övergrepp på henne. Jag ligger på henne och P stoppar in termometern så långt han vågar (dvs knappt alls) och så köpte vi en termometer som skulle mäta snabbt men 15 sek eller vad det nu är, går jäääähähhähäävligt långsamt när man har en katt som ger en onda ögat. Och skölja såret är inte heller poppis. Men medicinen går bättre och bättre, nu sprutar vi in den i kinden på henne och då går det bra. Senaps-versionen på godiset funkade inte alls. Och hon slickar ju tratten ren så hamnar det där så får hon ju också i sig det. Men hon sover iaf hur sött som helst tillsammans med oss hela natten så det är ju positivt iaf. 

  • nennesjuttioåtta

    Lappis btw – vilken grymmesemester det låter som! Vattenfall, vandring och god mat! Och som går långsamt och känns som evigheter! 

  • nennesjuttioåtta

    god morgon! Tragglar på här med stackars katten i tratten. Upptäckte i morse att hon kommer åt att slicka på baktassen TROTS struten. Vet inte om hon kommer åt såret eller bara ovansidan av tassen, men hjälp- det får hon väl inte göra?!?!? Vad gör vi då? Och hur gör vi med allt jävla kattsand som sätter sig däri. Usch, vi är hemska plågoandar och onda ögat kommer flera gånger per dag, nu stirrar hon misstänksamt på oss bara vi vill klappa. Men hon sover med oss iaf. Fast inatt var hon pain in röva och härjade runt i sovrummet och satte fart på planschen men efter någon timme så gav hon upp och somnade. 


    Fast jag sover ändå uruselt nu. I natt sov jag sittandes med en massa kuddar, magen bökar omkring och gör så ont hur jag än ligger! Sammandragningar hit och dit och sparkar och jag önskar att det kändes lika bra på natten som på dagen, då är det bara mysigt och puttigull. Och så snarkar jag, trots att jag sitter upp. Om det ändå var så att P också snarkade så att det blev jämnt men icke. Men det kanske är värmen som gör att tålamodet tryter om nätterna? 


    Idag kommer systeryster med familj och en liten vagga vi ska låna. Hoppas den är fin, inte för att det skulle göra något om den var ful men vi har inte samma smak så den är säkert full av schablon-stöplade nallar och rosetter.

  • nennesjuttioåtta

    Snaily– låter som en jobbig dag och natt! Nedräkning nu! HÅLL UT!!!! 


    Porchez – socka i truten var en bra idé! Lyssna inte på henne! Titta på korten igen och hitta samma känsla! 


    Jag har också jättesvårt att förstå hur jag egentligen ser ut. Nu väger jag normalt ganska lite så jag borde förstå att jag är rätt tiny men eftersom jag inte är så vältränad så känner jag mig som en blobba ibland, jag är ju inte särskilt proportionerligt byggd heller, t ex skjortor sitter antingen illa över magen men bra över brösten, eller tvärtom. Framförallt tror jag att jag är mycket längre, vilket blir helknas när jag provar kläder och inser att benen inte ens sticker fram under musikanten-kjolar. Och så har jag limparmar. Men jag är nöjd ändå!

  • nennesjuttioåtta

    och som hon (Nancy) dreglar! Är det en biverkning eller? Det bara stänker i struten när hon skakar på huvet

  • nennesjuttioåtta

    MSW – jo, hon verkar må bra. Ingen feber, men ligger mest och sover/vilar. Hästpremiering? vad gör man då?

  • nennesjuttioåtta

    Jahaaaa, nu fattar jag. Har inte så mycket erfarenhet av hästar, mer än att jag red i åk 6 (FA – Fria Aktiviteter) enbart för att slippa min lärare några timmar.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen