• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    *laddar för att trycka på Send-knappen* (mejlet till chefen)

  • muggles

    nej nej jag skrev fel - de rosa är ju de där man blir så pilsk av... (de har du ju inte tagit om jag inte minns fel )

  • muggles

    Kul att du är inne lite mer Pirr - och grattis till nr2!


    Igår klippte jag vår avenbokshäck. Har tänkt göra det i några veckor men inte fått tummen ur och nu på bara ngn dag hade vissa buskar slagit ut. Kändes inte helt rätt att klippa av grenar med utslagna löv på... Men men, den kommer väl igen.


    Jag fick ju stränga order om att ta med Orgalutran-sprutan till undersökningen igår ifall den skulle tas med en gång. Och så fick jag en kylväska att ha medicinen i, ifall tempen går över 25 gr. Sedan tidigare hade jag planerat in ett lekplatsbesök med en bekant så där stod jag i 25-gradig värme med medicinen i väskan... (hann ju inte hem och hämta kylklamp) Maximal otur att vädret svänger så snabbt! Jaja, jag hoppas att medicinen klarade det i en timme...


    Fick förresten veta att bekantens barn (vi är från samma föräldragrupp) också är ett ivf-barn och de gjorde ett frysförsök i höstas (som inte lyckades) och har ett kvar i frysen. Herregud vad vanligt det är med ivf känns det som!

  • muggles

    Pirr: vi satt ute och åt igår - det var nästan för varmt! Hade varit skönt med en markis men det är så mkt som kostar nu första året så vi får väl snåla med parasoll ett tag till (och det orkade jag inte släpa ut ur garaget).

  • muggles

    Cicci: stödkram till dig för all din förlorade nattsömn!

  • muggles

    Moa drömmer extremt mkt om spindlar nu och vaknar i stort sett varje natt och panikskriker. Härom natten satt hon upp i sängen och sa att en spindel kröp på hennes ben (mardröm). Stackars gumman!

  • muggles

    PB: jaha tycker du avenbok är fin?! Jag vet inte om jag tycker det faktiskt men den var ju redan där när vi köpte huset. Jag har sett uppväxta avenbokshäckar (den är ju eg ett träd har jag förstått) som är rätt glesa och det är inte så supersnyggt faktiskt. JAg gillar nog vanlig liguster el tuja-häck bättre. Men det ska visst bli bättre av att klippa av dem så de förgrenar sig så vi får väl se. Och japp, jag klippte inte av toppen bara sidogrenar


    Piggelin: jag skulle just säga att det kan utlösas av stress (tror de har forskat fram det bara de senaste åren) - tänk bara på min mamma. Hon är ju inte direkt överviktig (och var det speciellt inte när hon fick diabetes, då vägde hon bara 48kg). Sömnbrist kan utlösa det också (hänger ju ihop med stress ofta). Diabetes är ju som tur är en sjukdom man kan lära sig att leva med. Nu för tiden är medicinerna så bra att man kan leva ett helt normalt liv och tom äta lite sött, dricka alkohol mm.


    Eloge till dig PB med sniglarna! Hoppas att det hjälper! Jag har inte sett dem här än, jag väntar bara på att få se invasionen *ryser*

  • muggles

    Nenne: jag vet inte när äggplock blir än. Jag ska dit på undersökning av blåsorna på söndag och då antar jag att vi får tid för äggplock. Jag känner eg ingenting av sprutorna, ingen svullnad, ingenting. I början av veckan ilade det åtminstone i bröna men nu känner jag mig som vanligt. Borde det inte kännas mer? Ikväll ska jag börja med Orgalutransprutan så att inte äggen släpper för tidigt, steg för steg närmare... Jag försöker ställa in mig på att det kanske inte blir fler ägg än de 7 blåsor som de såg eftersom jag inte känner ngt.


    Telis och Ore: ni verkar ha det mkt bättre med nattsömnen än många andra Men jobbigt med roandet Telis - been there...


    Pirr: som jag fattade det på vår lönetjej så är det ok att ta kostnaden för privat sjukvård som bruttolöneavdrag - om företaget betalar privat sjukvårdsförsäkring (vilket vårt gör). Men det går att kolla upp med Skattemyndigheten.

  • muggles

    men


     


    hallåååå


     


    det


    är


    ju


    freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen