• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ja de verkar ha folk där alla dagar. Förra helgen skulle jag ringa dem och meddela ngt och då lämnade jag ett meddelande på tel.svararen och sedan ringde de upp strax efteråt. Bra klinik! Men så kostar det ju fläsk också! Jag antar att om man håller på med ivf så kan man inte stänga på helger för då kanske en del behandlingar går åt skogen?!


    Min bekant som gjort ivf via landstinget fick bara spara 2 ägg i frysen och trodde det var max antal. Men det stämmer väl inte??? Hon fick tydligen ut fler nämligen...

  • muggles

    *fulvickar på blygdisarna* (det ni! det krävs många års övning)

  • muggles

    Pirr: i den här tråden kan man få många användbara tips! Allt ifrån när NK har rea och recept till olika hormonundersökningar man bör göra... hehe.


    Jag jobbar hemma idag för de är äntligen här och monterar våra lamellgardiner och persienner som vi beställde efter påsk. Maken har sovit dåligt i veckor nu när det är så ljust på morgnarna (själv har jag inte riktigt det problemet).


    BS: ja iom att avenboken är ett träd eg så kan den nog bli rätt hög. Men jag vill inte ha en hög häck för jag är inte så känslig för insyn och jag vill även ha "utsyn". Jag vill mest ha en tomtmarkering. Eg skulle jag nog tyckt att en låg stenmur hade varit det snyggaste men men...

  • muggles

    inte "recept till hormonundersökningar" utan "recept och hormonundersökningar". Suck.

  • muggles

    MSW: bra jobbat! Bara en vecka knappt kvar nu...

  • muggles

    Jag beställde förresten en grymt snygg dörrskylt i matt metall med en snygg font (man valde typ av skyld, storlek, font och text), den sitter nu vid ytterdörren. Jättenöjd! Nätet är grymt ibland.

  • muggles

    Pirr: ska han sitta i kylskåpet?! Usch då, du får fullt upp och så illamående på det. Tycker synd om dig! Pannkakor är nog det enda jag kan dominera med i köket här hemma. Men igår gjorde vi (läs: maken) hemmapanerad torsk med hemlagat potatismos och hemlagad remouladsås (mitt bidrag). Blev riktigt gott! Jag visste inte att remouladsås innehåll kapris och curry tex...

  • muggles

    Jag fattar inte varför man frivilligt springer Varvet - bara de där två broarna som ska forceras, urk.


    Fåglarna sjunger som besatta här hemma - det är rätt gött att jobba hemifrån ibland!

  • muggles

    And now to something completely different:


    Det här tyget är jag sugen på att köpa till Moas rum: www.finnishdesignshop.com/melooni-fabric-red-p-4271.html&country=


    JAg har lite aversion mot alla dessa gulliga barntyger men detta tyckte jag var härliga färger som passar i ett barnrum och ändå inget typiskt "barntyg".


     

  • muggles
    pirr! skrev 2010-05-21 11:30:39 följande:
    Åh, längtar faktiskt tillbaka till matlagningen lite (trodde aldrig att jag skulle säga det) Älskar torsk med kokpot och remouladsås!!!! Med pannkakor fångade jag min make )
    Och min man fångade mig med lax (här på BT kallad Mugglans lax men det är Nils Emils recept eg)
Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen