• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Känner mig som en dålig människa som just nu "idlar" på jobbet. Orkar inte ta tag i ngt hemma heller utan sköter bara det nödvändigaste. Och make är less... sexlivet har gått in i avelsstadiet ("vi måste göka idag så det blir 2-5 dgr avhållsamhet tills äggplocket").


    Igår höll jag på att glömma sprutorna!!! Var och tränade, sedan dusch, sedan lite annat, sedan Eurovision. Kl 22 kom jag på det (brukar ta sprutan runt kl 20 och det ska ju vara +/- 2h) - shit! Tänk om jag glömt!!!

  • muggles

    EA: ni får ta igen det efter TD! Jag blev pilsk som en hyena(?) när jag var gravvo

  • muggles

    Grattis Lappis - tror jag glömt säga det! Är du äkta skräcködla nu då?

  • muggles

    Jag skrattade inte som en hyena - jag fnissade som en bäver

  • muggles

    Hur är det förresten med Page - ngn som vet? Hur har det gått med J?


    Och ngn som har kontakt med Frejis? Skulle hon komma på Stora Trådträffen?

  • muggles

    Ngn som såg Eurovision igår? Som gammalt E-type-fan gillade jag Islands bidrag (och dessutom Belgien, Albanien(!) och tror att Grekland kommer högt i år igen).

  • muggles

    Idag ska jag kolla äggen igen - ni kan väl hålla tummarna. Tänk om blåsorna har skrumpnat ihop??? Kan en blåsa vara tom - tänkte om man även måste förbereda sig på att det blir färre ägg än man trott?

  • muggles

    BS: som jag förstått det kan värdet bero på ngt fel/ngn defekt i moderkakan (placenta betyder väl moderkaka va?) så det borde vara olika per graviditet. Men jag vet inte.


    EA: japp ska ha det i åtanke. Att alla plockade ägg inte är mogna hade jag redan förberett mig på. Därför känns 7 blåsor lite lite


    Nenne: gött! Hälsa henne från mig vid tillfälle.

  • muggles

    Tillbaka från undersökning. Inget nämndes om hur många blåsor de såg och jag frågade inte heller så slipper jag noja mer om det. En var iaf stor nog (18mm), några andra mindre. De frågade om jag känner av äggstockarna och det gör jag ju inte speciellt. Denna månad har jag inte så mkt flytnignar heller. Gah, har på känn att det inte blir långtidsodling för mig... Men om några veckor är det här helvetet över. Så ÄP på fre alltså.


    EA: japp det måste ju stämma att ÄP är ÄL för efter befruktning tar det ju några dagar för embryot att simma ner och fästa i livmodern så det måste vara odlingsdagarna.

  • muggles

    MSW: jobbigt!


    Snaily: förstår att ni är låga. Hoppas nu att det är ett falsklarm. Har du fått tag på Frejis också?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen