• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    fru AM skrev 2010-06-01 15:24:25 följande:
    Se här vad jag har drabbats av! Visste inte ens att det fanns!: matmolekyler.taffel.se/2010/01/27/nysvenska-p.../
    Jag läste nyligen om detta men hade dessförinnan aldrig hört om det. Skumt som tusan.
  • muggles

    AM: vad superschysst av dig att erbjuda lgh (f'låt våning på stockholmska) till trådträffen! Vi får hjälpas åt att röja efter oss så det inte blir för jobbigt för er. (Resten av din familj kan väl vara hemma - det gör väl inget?). Själv kommer jag utan man, barn och vagn Men nu hoppas vi först och främst på finväder! *soldans*


    Skötbord: jag tycker det bästa är att ha det i badrum el tvättstuga med tillgång till vatten. Om inte annat för att jag alltid vill tvätta händerna efter att ha bytt bajsblöja - räcker inte med våtservetter tycker jag. Och kläder i anslutning hade vi också (i ett badrumsskåp), eftersom man ofta byter i samband med blöjbyte. Men det finns ju tusen lösningar. Min kompis hade skötbord i barnrummet och en termos med ljummet vatten...

  • muggles

    Sweet: hade gärna åkt till NYC om jag fick resan sponsrad!

  • muggles

    Snaily: bra med UL:et, hoppas så att det blir ett bra resultat och att du sedan slipper oroa dig! FL-länken lät ju hoppfull iaf - där var ju några med riktigt dåliga siffror som sedan fått friska barn.


    EA: hur är det? En extra kram till dig!

  • muggles

    Nenne: låter väl som en utmärkt idé!


    Piggelin: hej!

  • muggles

    Onödig info:


    Moa har börjat med trosor. Hon ville absolut ha det så vi köpte några st och nu är hon väldigt stolt över att ha trosor "precis som du mamma!" Det har hänt några olyckor men de har blivit färre. Nu hoppas jag att det inte blir återfall som det blev både med pottan och toaringen, utan att det är "på riktigt" denna gången... Skulle vara gött att få henne blöjfri åtminstone på dagen, det känns som att det är lite dags.

  • muggles

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-02 16:25:47 följande:
    AM – 10 augusti enligt RUL. 15 om man räknar från mens.    Vid en IVF-behandling kan man inte räkna efter mensdatum utan man beräknar att ägguttagningen utförs ca 2 veckor efter det att menstruationen skulle ha startat i en spontan cykel. Beräknad förlossning blir 38 veckor (+/- 2 veckor) efter datum för ägguttagning.

    Gäller det även korta metoden? För då börjar man ju spruta först efter att mensen startat "spontant"?

    Jasså nyheten är outad nu

  • muggles

    BS: äh vaddå, vi är liksom inte "blöjfria" än, hon provar bara lite. Det kan dröja läääääääääänge än, så inte behöver du ha komplex för min (Moas) skull iaf!

    PB: ah höstsilverax verkar vara precis i min smak! Men eftersom jag inte ska ha några rabatter så...
    Förresten så är det inte samma resultat för mig som för dig för eftersom vi bara fick ut 2 ägg så långtidsodlades de inte utan vi fick 2 st fyrcelliga som iofs såg fina ut. Men man vet ju att en del fyrcelliga faller bort så i värsta fall blir det inget av dem. Med ett fint långtidsodlat känns det som att chansen är större.

    Undrar hur det har gått för Pirr?

  • muggles

    Asså den här proggen var ingen vidare trevlig upplevelse - som att ha en stor klick Nivea i musen mer el mindre konstant. Jag kommer få svamp på kuppen (och ja jag byter trosskydd ofta...). Men det är ju för en god sak och en ganska kort tid så jag behövde bara klaga pyttelite

  • muggles

    Nu ska jag ut och vattna mina krukor!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen