• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis: varför ska man stå i kö hos 2 byråer? Jag har hittills kollat AC bara. Vilken mer ska man kolla?

  • muggles

    Nenne: du är klok som en bok! Jag hade för mig bara att ngn sagt att man får ömma bröst av progget och så sa ju BM att man kan få grav-symptom av det, så då förväntade jag mig att jag kanske skulle känna mer än en vanlig månad.

  • muggles

    Jag fick mig en tankeställare av bloggen också; jag har inte frågat min man hur han mår i allt det här?! Han frågar mig varje dag hur jag mår (gulle honom!) men jag har bara utgått ifrån att han mår bra - eftersom inget sker hos honom rent fysiskt. Korkad man är ibland...

  • muggles

    Sug åt dig - höhö!


    (Sug och svälj - snart är det helg! )

  • muggles

    Lappis: och det kostar ett par tusen per år per byrå då eller? Säg 4000 kr per år totalt?

  • muggles
    muggles skrev 2010-06-03 15:58:32 följande:
    Sug åt dig - höhö!
    Var menat till Nenne
  • muggles
    Fru E skrev 2010-06-03 16:04:35 följande:
    Lappis-okej så då blir det 6000 för första året har för mig att det var nära 3000 med inbetalningsavgift etc per kö
    Men det är ändå en piss i havet jämfört med resten av adoptionen... Och tänk vad ni sparat pengar på att slippa betala ivf!

    Jag tycker du ska låta din man läsa på tex AC's hemsida och bekanta sig med idén, jag tror det är det det handlar om. Man dissar ngt man inte vet ngt om. Säg till honom det som jag sa till min man - du får säga nej men inte förrän du läst på och vi tar ett välgrundat beslut.

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-03 16:34:27 följande:
    eller också vill inte inse att det var meningen att vi skulle ha såna problem, för det känns orättvist. Vad har vi gjort som förtjänat det straffet? 
    Själv har jag insett att livet inte är rättvist - så är det bara. Det är bara att tugga i sig även om det smakar bittert. Jag tror inte det finns ngn särskild mening med att ha det svårt. När det gäller barnskaffning så tror jag helt enkelt att det finns fysiska anledningar till att vissa har det svårare men man kan inte diagnosticera allt idag - det har iaf inget med straff att göra. I mitt eget fall är jag mer el mindre säker på att äggen är skraltiga nu, och att de var i bättre skick när vi fick Moa. Men jag håller helt med Telis om känslan att det är just Moa jag vill ha - skulle inte vilja byta ut henne mot ngt annat barn i hela världen. Och så känns det nog för alla, även de som adopterat.
  • muggles
    Telis skrev 2010-06-03 17:08:10 följande:
    Ett tips är ju förstås att din man får ta hand om Trollet mer och ge mat på flaska. Vi har inga såna problem med Televinken och det tror jag beror på att min man tar hand om honom så fort han kommer hem på kvällen och även på morgnarna innan han går till jobbet. Han ger också Televinken mat när han är hemma och det tror jag också påverkar anknytningen till oss båda positivt.
    Håller med! Vickan, ta dig en fridag ngn lördag ibland och stick iväg och låt dem klara sig själva.
  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-03 17:24:37 följande:
    ust det, jag tänkte på det där du skrev om att jag ska ta med mig datorn och du ska skaffa iChat så du också kan vara med på träffen. Är det någon som har internet i fickan? mobilt bredband alltså.
    Internet i mobilen (3G) - japp! Har WLAN också men det använder jag sällan och då måste det ju finnas ett WLAN i närheten.

    Vad är det för grym kattlucka ni snicksnackar om? Kan man få se en bild?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen