• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BrudSommar2006 skrev 2010-05-27 08:20:57 följande:
    Bah, hur får man en sjuk treåring att äta?! Hon måste äta innan hon får pencillinet tre ggr om dagen och hon har redan kräkts upp morgonens dos efter att vi inte lyckats få i henne frukost. Nu har vi satt en vällingflaska i händerna på henne men inte går det åt några större mängder där heller precis...
    Glass! (Bra där Nenne)
  • muggles
    Tinga skrev 2010-05-27 10:51:44 följande:
    Fru E - vet inte om ni har tänkt göra (så mycket som möjligt av) jobbet själva, men HTH levererar ju numera omonterade stommar, som man själv monterar och sätter upp.
    Är det inte mkt jobbigare att sätta omonterade stommar? Jag har blivit varnad för det att tex IKEA-stommar är helt omonterade och därmed tar mkt längre tid och är svårare att sätta själv. El är jag ute och cyklar nu igen?
  • muggles

    Jag tycker vi ska boka ett brunchställe iom att vi är så många och så avbokar vi det dagen före om det ser ut att bli fint väder. Omvänt kan ju bli lite svårt. Blir det fint kan ju vi tillresande köpa picknickmat på vägen till parken.


    Nu måste jag slänga i mig lunch mellan två möten!


    EA: super super super!


    Snaily: du är fullständigt normal. GROUMPF på dig.

  • muggles
    Telis skrev 2010-05-27 15:54:51 följande:
    Nenne, jag vet inte om det funkar likadant hos er men här är det BVC som sätter ihop en grupp med föräldrar när barnen är födda och det är dom man bondar med.
    Japp så var det här också. Men vi fixade själva så att vi fick ihop en föräldragrupp med dem som vi gick f-utbildning med men det var inget som BM ordnade utan några som var driftiga i gruppen (det var så jag hamnade på FB fö).
  • muggles
    Telis skrev 2010-05-27 15:59:03 följande:
    HA! Vad var det jag sa?!
    Jag har aldrig tvivlar. Jag tycker den låter så god att jag dreglar redan...
  • muggles

    Lappis: låter härligt med soctantan! Jag tycker en fruktskål och lite kaffe räcker utmärkt. Kanske några goda (köpta?) småkakor? Får man inte annars känslan att du försöker smöra? Och det verkar ju inte behövas... SEdan är det väl aldrig fel att bjuda på hembakt men inget som jag tror förväntas.


    ...fasen vad jag stavar illa...


    Jag har ont i äggisarna! Och flytningar...


    Sweet: hinner aldrig läsa din blogg men när jag letade reda på den för Snailys skulle läste jag ditt inlägg om "rätta mammavirket" - känner igen mig!!! Har känt så flera ggr, så vi är inte ensamma...

  • muggles

    Lappis: låter så himla coolt med din skräcködlefest!


    Nä måste riva av det sista inför ledigheten imorgon. Tjing!

  • muggles

    Kort rapport från mig: skörden blev endast 3 ägg från 4 blåsor. Jag har en otäck känsla av att vi inte får tillbaka ngt alls. (Och please jag orkar inte höra om att det räcker med ett ägg.) Ringer de imorgon så vet vi. Annars återförande kanske söndag.

  • muggles

    EA: stor kram till dig - jävla tant att ställa till det! Tack för allt stöd vid sidan av tråden förresten. Jag hoppas och tror att ni har en bebbe i frysen...

    Tinga: tack för att du rapporterade i mitt ställe. Precis som Ore kom ihåg var vi iväg igår för att fira makens föd.dag.

    De skulle ringa mellan 10-14 igår om inget ägg blivit befruktat. Herregud vilken ångest jag hade, särskilt runt kl 10. Jag bara la mig i sängen och låg och stirrade. Maken var helt övertygad om att de inte skulle ringa och han fick rätt.

    Idag kom vi dit och det visade sig ha blivit 2 st 4-celliga fina befruktade ägg (ett till frysen), och som jag ser det är det ju maxutdelning när man bara får 3 ägg. Jag är så himla nöjd och glad och lättad. För oavsett utgång så har vi iaf fått en ordentlig chans nu. Jag var så rädd för att inte få tillbaka ngt alls och det hade känts så fruktansvärt snopet efter all sprutning mm.

    *avbrott för middag*

    Lappis: min plan var att dela en PR med dig men nu har jag lovat maken att undvika alkohol då läkaren idag sa det. Inte för att jag tror att lite alkohol kan skada i det här skedet men maken tycker att det är värt att göra alla ansträngningar man kan och det kan jag ju sympatisera med. Så jag får väl ta med mig en Billabong el cider el nåt (Om inte jag börjat blöda förstås...)

    Vi hade iaf en grymt skön eftermiddag och kväll igår. Åkte in till stan tidig eftermiddag med bussen och började med en öl/cava på Palace i solskenet och tittade på folklivet och njöt av att inget elakt samtal kommit. Sedan lite fylleshopping (till maken lämpligt nog), sedan en öl till på Avenyn och till slut middag på Familjen (Björn "Kock o Vin" Perssons nya ställe). Helt underbart! Känns som en otrolig lyx att gå på stan själva och kolla på kläder och bara prata och trivas.

  • muggles

    Vi har mer el mindre bestämt oss för att bara köra denna ivf-omgång. Blir det inget denna gång kör vi frysförsök i aug (hinns inte med innan sommaren). Och blir det inget då heller så lägger vi ner. Och det känns helt rätt för oss. Jag är väldigt glad att vi har prövat detta nu, men skulle det inte ge resultat så får det vara bra (så hade jag inte tänkt om vi inte hade haft Moa kan jag säga.)

    Jag har många ggr tänkt på det maken sa i fredags när jag var så besviken över de futtiga 3 äggen: den här månaden är det iaf större chans än en vanlig månad och vi har hjälpt naturen på traven så mkt vi kan. Och det är en väldigt bra tanke tycker jag. Det är ngt slags tröst i det.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen