• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Telis skrev 2010-06-04 08:46:20 följande:
    På tal om för små kök så kan jag faktiskt säga att vi har ett alldeles för stort. Vi funderar faktiskt på att sätta upp en vägg och göra köket mindre och få ett extra rum istället. Måste bara ta hem nån som kan ge oss en offert, har ingen aning om vad ett sånt jobb kan kosta.
    Vi ska sätta upp en vägg i allrummet och göra till ett större sovrum till oss så vi har hört oss för. Ska ligga på ca 10-15000 beroende på el mm.
  • muggles
    Telis skrev 2010-06-04 08:47:05 följande:
    Med att jag vill tro att det finns en mening till allt så menar jag inte att jag tror att det finns en gud eller någon som sitter och bestämmer vad som ska ske och varför. Jag tror ju förstås också på att många saker sker av en slump och att livet är jädrigt orättvist mot många. Däremot tror jag verkligen på att man kan försöka att själv se en mening med saker och ting istället för att bara älta och tycka att livet är eller har varit orättvist. Nu har ju vi fått vår Televink, varför skulle jag då gå och grubbla på varför jag inte fått fyra andra barn istället eller tidigare osv? Han var värd att vänta på helt enkelt även om jag inte fattade det under själva väntan.
    Word!

     


    Grattis till Sweetans lilla karamell!

  • muggles

    Oj vad jag citerar idag - finns så mkt klokt


    FREEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!


    Är det ngt jag behöver installera på mobilen el är det en websida man surfar till (iChat el whatever). Jag håller inte på med sådant där chattande som kidsen gör


    Lappis: vilket grymmeparty ni kommer att få! Om du inte har ngt emot det kanske jag kopierar ditt koncept till mitt eget partaj... Se nu till att ngn tar mkt kort så vi får se på FB sedan!


    Nenne: den där kattluckan finns inte att köpa i Sverige el? Finns det inga lika bra i Sverige heller? (Maken nämnde att vi kanske ska skaffa katt om vi inte lyckas få en nr 2 så därför frågar jag )


    BS: oj vad hon så svår igår? Jag har blivit riktigt jävla skitförbannad på Moa ibland. När hon var bebis och hade sina skriksessioner så kunde jag ärligt talat förstå folk som säger att man känner för att slänga ut barnet genom fönstret. Jag nämnde det för en manlig kollega en gång men han förstod inte alls hur man kunde känna så Ridå.


     

  • muggles

    Snaily: aha vad du kan om hormonnivåer! *imponerad* Låter som en väldigt plausibel förklaring eftersom jag knappt kände av mina äggstockar och inte direkt var överstimulerad om vi säger så.


    Telis: igår bakade jag din citronkladdkaka. Men jag tyckte den var för kladdig efter 20 min så jag lät den vara inne lite längre - få se om jag gjorde ett misstag... Brukar du servera ngt till - typ grädde, bär? El kör man au naturel? Ska ha hem kollegor idag för en fika så de får se vårt omtalade hus...

  • muggles

    Telis: jodå han har varit pappaledig 6-7 mån med båda barnen (fö är båda barnen tillverkade i skål). Men jag tror mer på att han inte tyckte det var ok att erkänna det...


    Nenne: du kan ju använda min mobil som modem bara jag tar med mig usb-sladden. Men ev behöver vi installera mobilen i din dator då - hoppas drivrutinen funkar på Mac(?).

  • muggles

    Vi kanske ska ta med lite picknickfiltar till trådträffen?  Jag har en - jag måste komma ihåg att packa med den bara *minne som en guldfisk*

  • muggles

    PB: förresten. Ok, då missförstod jag om era ägg. Jag trodde någonstans (naiv jag vet) att så länge de blir befruktade så är allt fine. Men det är klart det är ngt som kan gå snett där också i delningen. Jag blir mer och mer tacksam över våra två ägg... (som om jag inte var det redan).

  • muggles

    PB: grattis!!! Jag fulvickar till din ära! Tycker er plan låter utmärkt.


    Vickan: du är inte hemsk som låter Trollet få en bra relation med sina morföräldrar. Barn mår bara bra av att ha många nära relationer i sitt liv. Och så får du ju tillfälle att längta efter honom

  • muggles

    PB: håller alla tummar, tår och blygdläppar för er lilla eskimå idag.


    Lappis: lät som en jättehärlig fest - kan riktigt se det framför mig med drink ute i solen... Aaaahhh.


    Alla ni som har missnöjda barn i liggvagn - prova att dra ner suffletten så de ser saker även i liggande läge. Jag har aldrig förstått varför suffletter alltid är uppdragna, även om det är fint väder??? Och skulle det regna så finns det ofta ett fönster av plast som man kan dra fram bakom ngn flärp.


    EA: stort grattis till husförsäljningen! Vad skönt, nu kan ni börja fokusera på ert riktiga hus istället!

  • muggles

    Första veckan av ruvning gick bra tyckte jag - kunde ignorera hela eländet ganska bra och var fortfarande lycklig över att vi fick ett ägg tillbaka. Men sedan i helgen blir det svårare och svårare att ignorera, letar symptom fast jag försöker låta bli men misslyckas. Och hittar inga symptom och blir deppig. Sedan ilar det till el ngt annat och då är det ju ändå inga symptom för det är säkert bara proggen.


    Var på Liseberg igår och såg bara magar magar magar överallt. GAH! Inget bra ställe för mig just nu... Vill inte tjata för mkt om detta inför maken heller så jag bet ihop och var säkert inget roligt sällskap.


    Hade ont i korsryggen igår kväll och i natt, förmodligen tantvärk.


    Hade TD på söndag men hade tänkt testa redan på fredag för då vet jag om jag kan dricka bubbel på lördag el ej. Blir ju helt meningslöst att sitta där torr och dricka Trocca om jag sedan får ett minus på söndag? Är det för tidigt att testa på fre om ET var söndag två veckor innan (dvs mindre än 2v emellan)? Men samtidigt vet jag inte om jag vågar testa på fredag för tänk om det är minus, orkar inte se ett minus. Kanske värt att leva på hoppet några dagar till? El så kommer tanten så jag inte behöver fundera.


    Tja, det var väl en ganska bra sammanfattning på hur jag mår...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen