• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan: bor inte dina sväron i närheten av A? Du kan väl åka in till "Storstan" och kolla på varvet (tänker dock inte jag göra)


    Nu loggar jag ut, måste tjacka rödtjut till ikväll och sedan hämta GoaMoa!

  • muggles

    Mitt VUL idag gick väl sådär, fortfarande bara 7 blåsor och de var inte stora nog för äggplock. Planen var äggplock i början av veckan, nu är det skjutet till ev fre, ny titt på ons. Jag hade ju såklart hoppats på fler blåsor idag och dessutom tycker jag att det är lite oroande att de inte vill växa så fort som förväntat, trots maxdos av medicinen. Jag har haft en kass magkänsla från början och det blir ju inte bättre av det här. Jag föll ner i ett depphål och tog ut allt i förväg, precis likt mig.
    Har haft bra samtal med mamma och maken men det hjälper bara för stunden. Jag vill bara att allt ska vara över så att jag får gå vidare med mitt liv.

    (Och jag vet: det behövs bara ett ägg och jada jada men det hjälper inte ett skit just nu att tänka så. Det hade känts bättre med marginal.)

  • muggles

    Och Vickan: jag förstod precis var du menade

    Snaily: japp hon fick en bra tid! Otroligt imponerande. Dessutom såg hon rätt fräsch ut idag med

  • muggles

    Tinga: himla kul att ses igen hela familjen (din man är verkligen trevlig!).


    MrsB: hoppas det går bättre med "skolungarna" (var det det du kommenterat på FB?)


    EA: jag tror att det kan vara för tidigt att dra slutsatser ang dina symptom (var det inte så att Snaily inte kände ngt innan hon plussade). Jag hoppas såå att det inte syns några spår imorgon el i övermorgon!!!


    Hattis: ooooohh, håller tummarna!

  • muggles

    Lappis: välkommen hem! Vi såg också Mamma Mia på Broadway - en upplevelse trots att jag inte är så mkt för musical annars.


    EA är på ruvardag 8 nu idag tror jag.

  • muggles

    AM: spännande!


    PB: åh nej, vilken otur! Hoppas det inte krockar. Jag har bokat in ett kvällspa med 2-rätters middag till på lördag när maken fyller år. Förmodligen blir det äggplock på fre men det kan ju bli tors el lör också. GAH, känns inte som att man kan planera in ngt just nu...

  • muggles

    EA: men vad är det med dem?! Kom igen nu budgivare! Jag förstår att du behöver lite positiva nyheter nu. Håller tummarna så att de blir blå!

  • muggles

    Ngn som har ett bra recept att dela med sig av? Måste fixa middagsmat idag och har inga idéer...

  • muggles

    EA: hmmm ja men då måste jag handla först. Iofs gott med avocado, nötter, kyckling och lite annat smått och gott (?). Snart en ruvardag mindre...

  • muggles

    Lappis: har gjort 2 VUL och de visar på fortfarande 7 blåsor och inte tillräckligt stora. Ny titt på ons, ev plock fre.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen