• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Förmodligen har jag väl glömt massvis, men nu ska jag sluta spamma.. (for now iaf.. )

  • MSW

    Ea: skönt med stöd både från föräldrar och läkare! Hoppas piff(?) fattar ätandet nu!

  • MSW

    Fru E skrev 2010-05-24 13:55:56 följande:


    MSW-tror du menade Tinga
    Haha, ja, såklart! Ibland går det lite för fort!
  • MSW

    Ea(och nu menar jag det): jobbar du fortfarande hemifrån, eller är du tillbaka på jobbet nu?

  • MSW

    Åh Snaily, så tråkigt! Jag har nog inte heller så mycket att komma med! *Kramar*


    Hattis trist med minus!! Är det såatt ni försökt ett år efter MA:t nu då? Då måste ni väl kunna söka hjälp?

  • MSW
    muggles skrev 2010-05-25 10:00:57 följande:
    Men hörrni - Silvia pratar lika bra svenska som de flesta av oss pratar engelska (jag menar, hur många av oss pratar el skriver engelska perfekt?). Att lära sig ett språk i vuxen ålder och prata det perfekt utan brytning och utan grammatiska fel är nästan omöjligt. Och tänk på alla svenskar som särskriver - brrr (borde inte de veta bättre)! Jag tycker ni är orättvisa. I dokumentären om henne tyckte jag man fick en bra bild av henne, jag trodde inte så bra om henne innan. Hon gör ju även ngt vettigt av sin drottningroll, mot pedofili och för Children foundation el vad den heter. Jag fattar inte att kungen är så populär, han är ju en katastrof som kung egentligen Klantig ("kära Örebroare"), kan inte stava ("Cal Gustaf" står det visst på ngn sten ngnstans), är dålig på att hålla tal trots all övning han borde ha fått, stel i media, mm.
    Men stavningen har väl med dyslexin att göra?

    Well, har inte så mycket ingående åsikter om kungahuset, mer än att jag tycker att de är bra representanter för Sverige..


    Satt här och kände mig nöjd med att vara färdig med min inlämning, men sen läste jag uppgiften en gång till och konstaterade att jag nog inte har med en del av det som han uttrycker "klara kopplingar".. Och inte alls vet vad han menar eller hur jag ska få med det.. Har två redovisningar att förbereda mig inför också, så jag har nog att göra ändå, men det hade varit så gött att skicka in den...


    Snaily: Hoppas att ni har sovit gott inatt och att BM ringer tillbaka snart!


    Själv drömde jag att våra bästa vänner skulle ha barn igen, och att maken hade fått reda på det tre dagar tidigare UTAN att säga ngt till mig! Var måttligt road i drömmen!

  • MSW

    Ore: Jag gillade det första bättre, kanske för att jag inte tror att A hade gillat att man satte upp något "heltäckande" framför honom, fast förmodligen hade han inte gillat nätet heller!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen