• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Izzie: Har funderat lite på erat syskonförsök! Får man fråga varför du fegade ur? Lycka till med sopporna!


    Porchez: Tack så mycket för stöttningen inför frisörbesöket! Jag har pratat om att klippa ordentligt till och från sedan innan studenten.. TYp "efter student ska jag klippa mig ordentligt!!".. Har hittat tre frisyrer på frilla, sen tänkte jag vara i god tid så jag kan kolla i böcker/tidningar där.. Och så hoppas jag på en bra frisör!


    Får väl skicka in bild till galleriet om jag inte fegar ur.. Och/eller byta profil bild på FB!


    Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i soffan hos maken!


    Godnatt!

  • MSW

    Cicci: hur gjorde ni med vicke-vire, med att sluta med blöja? Här väntar jag på att vårdcentralen ringer tillbaka, a har varit röd i ögat en vecka, och igår blev det värre, och idag kliar han i det hela tiden.. Nu ska jag äta frukost med mina killar!

  • MSW

    Tråkigt med trilskande gubbe! Oupsie, ja det var nog skrivet i word först när jag ly lades med samma sak! Lycka till med sista rycket! Vi fick tid på vc 10.20, fast han verkar inte ha nämnvärt ont av det.. Jaja, se vad dom säger! Det blir iaf skyttetrafik till stan idag, först vc och sedan frisören i eftermiddag!


  • MSW

    Mellanlandar mellan doktorsbesök! Vc vågade inte annat än att skicka oss till ögonläkare, pga personalbrist skickades vi till länssjukhuset en timme bort.. Nu håller vi på och slänger i oss lite lunch hemma innan det är dags att dra iväg igen! Pga detta var jag tvungen att avsäga mig frisör tiden, så den är skjuten på framtiden! Har dessutom lite lagom dåligt samvete att vi kanske borde åkt in tidigare för att kolla hans ögon! Jaja får se vad doktorn säger, och hur det ska gå till och kolla en vild killes ögon!

  • MSW

    Kikar in efter en dag som inte blev som det var tänkt! A var jätteduktig hos ögondoktorn och vi kom därifrån med förmodad allergi och ögondroppar och tid för ny kontroll på måndag! Nu ikväll ringde doktorn och ville kolla redan imorgon! SÅ det blir ett jäkla farande hit och dit! Men inte mycket man kan göra åt!


    Har följt era diskussioner under eftermiddagen via telefonen, men har inte mycket att tillföra känner jag!


    Nu ska jag göra mig i ordning för sängen efter en dag som känns ganska lång!


    Godnatt!!

  • MSW

    God morgon! Här har vi sol! Fru e: lycka till! Här har vi sol! Stausen för ögat är att det fortfarande är rött.. Droppandet har gått hyffsat hittills! Bs: lät som en skitdag igår!! *kram* undrar också vad som hände?

  • MSW

    Fast du menade klart smailysarna.. Jaja!! FREDAG!!!!!!! Ikväll blir det grille och sedan fotboll med efterföljande pub! Nu ska jag ringa CSN och plocka ur diskmaskinen innan vi ska ut i trädgården!

  • MSW

    Godkväll!


    Hade skrivit ett inlägg, men sen krånglade datorn, så nu blir det inte mycket med det!


    Hoppas att Lappis och gäster har riktigt trevligt!


    Pb: Bra jobbat med veden!


    Godnatt!

  • MSW

    Tjena!


    Blir lite smygläsande och sedan kommer jag såklart inte ihåg vad jag tänker kommentera!! Men gör ett försök:


    Lappis: Härligt med lyckad fest! Tråkigt med hissen, tur att det inte varade längre åtminstone!!


    Nenne: Låter som andra tipsat bra tycker jag!! Och förresten kan jag inboxa gallerfilt-mönstret! (om jag kommer ihåg efter att jag skrivit färdigt")


    Hattis: Roligt att du kommer med!


    Porchez: Trist att du inte kommer, men det låter som du får trevligt iaf!


    Tinga: Trist med Puffs testikel, men verkar som en bra plan att inte oroa sig över det! Undrar också som Bs om det var ngt som blev fel, eller en känd "komplikation"?


    Cicci: Riktigt obehagligt med stolen! Ska ni inte kolla upp med sjukvården?


    Tinga, mugglan och vilka fler vi är som ska ha sällskap från stationen: Ska ni ha med er mat eller ska vi handla något påvägen?


    Jag har förresten heller inte det minsta ont av att det är barn med! Bara roligt att träffa dem med!


    Annars är det:


    * Dricka (Blir nog en mousserande Asti Cinzano för min del)


    * Picknickfilt


    som man ska ha med sig?


    Här är läget ganska lugnt, med lite lagom olika småsaker att komma ihåg tider hit och dit! Imorn har jag ny klipptid! Spännande! Hoppas att vi slipper sjukhusbesök denna gången! A's öga ser ut som vanligt igen, men vi fortsätter med dropparna tills vi har varit hos doktorn på torsdag eftermiddag!


    Eeuumm.. Well.. Var nog något mer.. Men det kommer jag inte ihåg!


    Jo förresten, tjuvläste lite i en annan tråd att PB hade hört av sig att eskimån hade tinat och skulle bli införd kl 14!! *håller tummar och tår*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen