• MSW

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Ja, EA, grattis till husförsäljningen! Gött att ni kom upp i utgångspriset!!


    Jag har börjat blogga!! Fast jag vill nog komma igång lite till med den innan jag vågar outa den för någon större skara!

  • MSW

    Tittar bara in som allra hastigast! Ska om fem minuter åka på bio med en kompis! SATC2! Ska bli skit kul!


    Nenne: när jag läste vidare såg jag att du hade fått hjälp på annat håll, men har iaf inboxat dig! JObbigt med jobbsituationen, hoppas att urladdningen gör att det blir bättre sedan!


    Pb: Tänk va! Det är otroligt med bilen! Hoppas att ni är på väg hem igen!


    Lappis: Lycka till med soctanten och citronkladdkakan!


    *skickar kramar till alla*


    Vårt tåg ska vara framme 11.39, och mugglans strax efter, och det hinner man väl nästan till svampen på om det är i tid...? Har för mig att det är ganska nära väl?


    Ego: Jag har klippt mig!! Det blev jättefint! Och ganska mycket kortare!! (slutar strax ovanför axlarna nu) Känns jättebra och skönt ännu så länge, sen får vi väl se om jag kan få till någon frisyr själv, men det ska nog gå det med!


    och Kram!!

  • MSW

    Har skickat in bild på nya frillan till telis nu (om jag hade rätt adress)..


    Nu ska jag sova!


    Imorn ska här vara lite lugnare, så då kanske jag hinner kommentera ngt mer än om mig själv!


    Förresten, vi körde med ikeas överdrag på skötbädden, men hade lösa små handdukar/tvättlappar (www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40054538) ovanpå, och behövde då alltså inte tvätta själva överdraget särskilt ofta..

  • MSW

    Godmorgon! (jag kör allt i samma, hoppas ni står ut utan radbrytningar!) porchez: *fniss* kul med monolog! Lappis: när kommer soctanten? Jag och kompisen tyckte den var jättebra! Nästan bättre än ettan! Så tycker att du ska se den! Oms: låter besvärligt med diagnos vs hormoner, hoppas det löser sig på bästa sätt iaf! Kul att du hakar på på lördag! Nenne: hoppas att ni slipper samma tåg och att det sedan löser sig så att det känns bra för er båda! Skickar en stor kram till fru E! *groooooyuuuumph* du verkar behöva det!

  • MSW

    Okey lappis! Spännande! är det ngt särskilt ämne ni ska avhandla under tiden? Eller mest att hon ska träffa er i hemmiljö? Det var två killar på bion igår, som (förmodligen) var med tvingade av sin flickvänner! Fast jag vet juh inte vad de tyckte om filmen! *fniss* det känns juh väldigt som en tjejfilm!

  • MSW

    Am: fy vad obehagligt! Hoppas att exmaken lyckas samla ihop sig, eller att barnet får komma till ett bra hem!

  • MSW

    Lappis: tänk vad nyttigt det måste vara att gå igenom så grundligt! Tänk om alla pratade igenom så mycket innan "skaffade" barn!

  • MSW

    Mugglan: skit med mensvärk som känns som riktig! Men det är juh så i den här karusellen att allt kan tyda på både det ena och det andra!

  • MSW

    Pb: Välkommen hem!! Så skönt att ni äntligen är hemma igen!!


    Oms roligt att se nya bilder på familjen! Så söta fina ni är allihop! Men du kan inte varit särskilt gammal när du fick stora tjejen väl?


    Detta är den listan jag har på vilka som kommer, stämmer den eller behövs den uppdateras?


    Lappis
    Tinga
    Snaily
    Fru E
    Am
    Bs
    Koko
    Cicci
    Ore
    Mugglan
    MSW
    Vickan
    Nenne
    Hattis
    Frejis
    Oupsie
    Oms

    ------------

    Ev Page

  • MSW

    Och förresten tar jag med mig asti så att jag gärna delar med mig om någon vill ha..

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen