• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vickan, jag skulle inte köpa en billig flytväst på Clas Ohlsson till mitt barn. En del barnflytvästar är ju livsfarliga. Det går ju inte att se på webben vilka som är bra och dåliga, googla efter tester och köp en som fått bra i test.


    PB, i USA tar dom sprutor med progesteron så det funkar säkert utmärkt vilket håll man än stoppar vaggisen i. Variation är bra.


    nenne, och vilken jättefin boll sen! Jag såg den på din blogg men hann aldrig kommentera den där.

  • Telis

    muggles, det är inte riktigt samma recept som mitt. Här är mitt:


    Citronkladdkaka

    150 g smör
    2 ägg
    2,5 dl strösocker
    1 tsk vaniljsocker
    1 citron
    1,5 dl vetemjöl

    Sätt på ugnen på 200 grader.
    Smält smöret och låt det svalna.
    Blanda ihop ägg och strösocker, vispa inte hårt.
    Riv skalet från citronen och pressa ut saften. Blanda ner tillsammans med ägg och socker. Tillsätt vaniljsocker och smör. Rör ihop. Vänd sedan i vetemjölet.
    Häll ner smeten i en smörad och mjölad med avtagbar kant.
    Grädda ca 20 minuter i mitten av ugnen eller tills den är lagom kladdig.

  • Telis

    muggles, jo tack det har gått jättebra med pumpstoppet. Jag slutade ju en dag men höll på att explodera dagen efter så då pumpade jag ur en rejäl portion men efter det behövde jag inte pumpa ur något mer, lustigt nog. Så nu är det bara ersättning och lite smakportioner för unge herrn.

  • Telis
    nennesjuttioåtta skrev 2010-06-03 11:32:22 följande:
    NOOOOOOoooooooooo....
    Nanna na nananaaaaaaa!
  • Telis

    Men alltså, om den har fått bra i test så är det ju bara att åka dit och prova. Den ska ju sitta bra också och en som passar den ena behöver ju inte passa den andra.

  • Telis

    Man kan aldrig få för många citronkladdkakor!

  • Telis

    muggles, det var ju mer socker i mitt recept så det är klart att det är godare.

    Lappis, jag tror att när ni har fått hem ert barn så kommer det kännas som om det var det som var meningen. Jag är såååååå himla glad över att vi hade dom problemen med att få barn och att vi gick igen alltihop för annars hade vi ju inte fått Televinken. Jovisst, vi hade ju kunnat få ett annat barn men jag vill inte ha ett annat barn, bara Televinken. Det kanske också är så att du och din man har fått ett ännu bättre förhållande pga det här? Jag vill också gärna tro att man har nytta av alla erfarenheter, bra som dåliga.

    Lappis igen, vi lydde ju ditt råd och ställde oss i adoptionskö även om både maken och jag var högst tveksamma till om vi ville adoptera. Synd att man inte kan ge bort sin köplats till någon annan.

  • Telis

    nenne, men då hade det ju varit helt andra ägg och helt andra spermier? Då hade det ju kunnat bli precis vad som helst. Till och med en tjej!

  • Telis

    Fast å andra sidan kanske det inte hade blivit ett kräkbarn då. Den lilla ouppfostrade ungen kräktes just i soffan.

  • Telis

    Ett tips är ju förstås att din man får ta hand om Trollet mer och ge mat på flaska. Vi har inga såna problem med Televinken och det tror jag beror på att min man tar hand om honom så fort han kommer hem på kvällen och även på morgnarna innan han går till jobbet. Han ger också Televinken mat när han är hemma och det tror jag också påverkar anknytningen till oss båda positivt.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen