• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Tack förresten, AM! Och ja, det var hans egen rygg som tur var. Det är ingen höjdare att bajsa när man sitter i en babysitter tydligen, allt pressas uppåt.

  • Telis
    FruCicci skrev 2010-06-14 21:51:18 följande:
    jag ser fram emot att raggla runt utanför ditt kråkslott och skvätta champagne
    Och jag ser fram emot att se dig göra det!

    AM, du behöver inte oroa dig för babysittern, allt kom på kläderna som tur var!


    Sweet, vi ska SJÄLVKLART vara öppna gentemot Televinken! Men det borde vara hans eget val hur öppen han vill vara mot andra. Du och jag kan ju tycka vad vi vill men Televinken är en egen individ och kan i slutändan tycka något helt annorlunda.

    Du verkar ha haft en otrolig tur med din adoption med både bra föräldrar och bra kompisar osv men det är ju ingen hemlighet att många adopterade har känt det som om dom har varit annorlunda, på ett negativt sätt, för att dom inte har sett ut som kompisarna. Om inte Televinken vill känna sig annorlunda så ska han inte behöva det tycker jag.

  • Telis

    Alltså jag brukar ju vara sist med allt så ni kanske redan hört den här tjejen men jag råkade få höra henne för första gången igår:


    spotify:album:4PAtEFh1PVLRixj3rVpAzc


    Fy bubblan vad bra! Fast kokisen och Frullan behöver inte göra sig besväret , det här är för dom som gillar Anna Ternheim typ.

  • Telis

    Jag har inga resetips, ju äldre jag blir desto mer tycker jag att man aldrig någonsin behöver åka någon annanstans än till Frankrike och Grekland på sommaren och Frankrike och Italien på vintern.

  • Telis

    Tack för fotona, nenne! Jag lägger in dom i galleriet i eftermiddag.


    Men oj, vad hände?! Jag är enarmad just nu och råkade komma åt någon tangentkombination.

  • Telis

    Jaha, nähä, det syntes inte när jag väl postat.

  • Telis

    Lappis, fast nu sitter jag och surfar på resor till London i augusti efter att ha sett dina bilder på Facebook.


    Åh, Collioure! Fint!

  • Telis

    Lappis, jag älskar hela England så mycket att jag nästan inte kan åka dit, det är för deprimerande att man måste åka hem igen.

  • Telis

    AM, kopiera bara länken och klistra in den i sökfältet i Spotify. Hon heter Ida Redig.


    Nej, jag har aldrig varit på Irland men mina föräldrar har och det verkar ju galet fint! Jag vet inte om jag törs åka dit dock, det räcker ju så bra med att det är svårt att välja mellan Cornwall, London, the Peak district, kanalerna, the Lake district, Manchester, bergen i Wales och hedarna i Yorkshire. Och då har jag inte vågat mig över gränsen till Skottland heller.

  • Telis

    Gah, vad det var billigt att åka till London! Bara flyget alltså, hotell var iallafall inte helt gratis förra gången jag var där.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen