• Telis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Lappis, ingen annan plan än att sticka huvudet i sanden över sommaren och sen börja söka jobb till hösten.

  • Telis

    muggles, det var inte så farligt dyrt! Fast vi ska ju å andra sidan ta bort köksskåp, kakel och sånt och sätta upp det på en annan vägg också så det kanske skulle bli lite mer jobb. Dessutom tänkte vi passa på att tapetsera om, byta kakel och byta diskho när vi ändå håller på.


    Den karln du pratade med om hur det kan kännas när dom bara skriker och skriker kanske inte var hemma så mycket?

  • Telis

    muggles, jag brukar också tycka att den ser lite för kladdig ut efter 20 minuter och ha den inne lite längre. Fast varje gång tänker jag att den nog hade kunnat vara liiite kladdigare. Hur som helst så är den jättegod oavsett om den är jättekladdig eller inte.


    Jag brukar servera lite lättvispad grädde till men det är mest för andras skull, själv äter jag den gärna au naturel.

  • Telis
    Ore skrev 2010-06-04 21:10:18 följande:
    Varför skulle vissa saker man upplever som negativt vara meningen, och vissa inte?
    Jag förstår inte riktigt hur en semantisk liten skitsak kan ha blivit så stor men jag tycker absolut att vissa negativa saker kan ha en mening och andra inte. Jag tycker att dom negativa saker som det kommer ut något positivt ur har en mening medan saker som det inte kommer något positivt ur saknar mening. Om en fyraåring dör i leukemi så har det förstås ingen som helst mening medan om Lappis och hennes man får ett ännu bättre förhållande genom att dom gått genom jobbiga saker tillsammans än vad dom skulle ha haft annars så fanns det en mening med det. Men kalla det för mening, tur, slump, spunk eller vad ni vill, det är valfritt.
  • Telis

    Sweet, jag håller tummarna för att det blir uppehåll och att ni får ett hejdundrande kalas! Hundra öl på ett barnkalas, kan det bli annat än kul?!

  • Telis

    Nu blir det snart sänggång och jag ska få sova hur länge jag vill imorgon säger maken. Wunderbar!

  • Telis

    BS, Astrid kanske gillar att åka vagn bättre sen när ni bytt till sittdelen (om ni inte redan gjort det)? Televinken gillar inte heller att ligga i vagnen när han inte sover tyvärr men jag hoppas att det blir bättre med sittdelen, han älskar att sitta och titta sig omkring när han sitter i mitt knä iallafall.


    Vickan, jag tänkte på det där med att lämna Trollet hos dina föräldrar under picknicken. Jag tror säkert att det är helt okej att lämna honom där men om det känns som lite länge kanske dina föräldrar kan följa med till Stockholm och ta med honom på en långpromenad eller något annat kul? Sen skulle dom kunna komma och lämna av honom i Humlegården efter ett par timmar. Jag tycker att bara ett par timmar gör stor skillnad för att ladda batterierna på nytt. Det är så himla skönt att bara ha hand om sig själv men sen hinner man börja längta efter honom och då är det underbart att få tillbaka honom igen.

  • Telis

    Jag sov till klockan 8, det kändes som världens längsta sovmorgon efter att ha gått upp vid 4.30 dom senaste veckorna. Maken och Televinken hittade jag snarkandes ikapp på soffan, såååå söta, och där ligger dom än.


    Nu ska jag fixa frukost med hembakad hönökaka och sen ska jag baka kakor till svärmors födelsedagsfest nästa vecka. 

  • Telis

    PB, håller tummarna för att ni inte måste vända imorgon!!


    Ore, vi är jättesugna på att byta till sittdelen men han är ju inte ens fem månader än så vi ska väl försöka behärska oss lite till. Fast jag tänkte inte på att man inte behöver ha honom sittandes rakt upp från början utan att man kan mjukstarta lite med att ha honom halvsittandes, det var ju smart!

  • Telis

    Ore, du har räknat så rätt så.


    PB, håller alla tummar och tår! Och kör försiktigt!!


    Fru E, grattis till försäljningen! Skönt att ha det avklarat.


    muggles, suffletten är ju uppe för att skydda mot solen. Det finns nog bara två saker som Televinken ogillar mer än att ligga ner och det är att få sol i ögonen och att ha hatt på huvudet.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen