Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Själv lyckades jag på något sätt fucka upp min teststicka så nu väntar jag på att bli kissnödig nog för att göra m det hela. Jävla skitgrejor som inte blinkar som de ska...Jag skulle ha pinkat i en burk så hade jag kunnat göra om direkt.

  • passionsblomman

    BS, min son ammades i en evighet (i kombination med riktig mat givetvis), ( sådär länge som man typ inte kan berätta för man ska ju inte amma längre än si och så i det här landet) sov inte i sin egen säng en hel natt nästan någonsin-och inte alls i början trots mina principer inann hans ankomst. Han sov heller inte på dagtid mer än halvtimmavis. Sov han längre blev jag rädd att han dött bara för att det var så ovanligt. Jag misslyckades kapitalt med femminutersmetoden och välling ville han aldrig ha....

    Jag förstår precis vad du menar, och jag kvalar då verkligen inte in bland föräldrar som styrt upp rutinerna i någon mätbar grad. Jag har mest hängt med så gott jag orkat och hoppats att det räcker en bit.

  • passionsblomman

    Åh tack för den infon Tinga! Jag har verkligen tänkt på Mugglan hela dagen. Hoppas hoppas hoppas att det är bra saker som händer....

    Dubbelsidig öroninflammation, fy satan vad ont! Stackars liten! Men det brukar gå ganska snabbt tills antibiotikan ger effekt. Hoppas det stämmer för Puff också.

  • passionsblomman

    Tinga, det var ju en evig tur det då iallafall! Jag får fortfarande ont i hjärtat när jag minns hur min son fullständigt gallskrek av smärta, ståendes i spjälsängen med handen över örat...herregud vilken ågren när man inte kunde hjälpa honom och han hade så ont. Både syrran och jag hade massor av öroninflammationer också när vi var små. Det kan verkligen vara hemskt. Fast lömskt också, om man inte har ont och ändå är inflammerad!

  • passionsblomman

    Telis, jag tyckte egentligen aldrig det var något problem mer än att det såklart styrde en del hur mycket jag fick gjort och så. Nu var jag ju deprimerad och fick inte mycketgjort i vilket fall som helst.
    Däremot tyckte jag det känndes lite jobbigt att tex min svägerska alltid låtit sina två första barn sova på altanen och att de jämt sov i typ tre timmar så hon som en äkta husmor kunde sköta rubb och stubb hemma för det såg hon ju till att svischa av medan barnet sov. Ett år efter min son fick hon sin tredje och det var såklart samam sak med det barnet. Då kände jag att det var "sämre" av mig att inte klara allt så bra som hon typ.
    Min son har hela tiden mått bra och inte alls varit ågon gnällig och olycklig kille om han inte haft magknip eller så. När han velat ha mat/närhet har han visat det-och fått det och så har det fått vara. Visst försökte vi få i honom extra mycket mat på kvällen , hitta några stackars rutiner och sådär, och vad gäller längd på sömn på dagen så är väl barn olika helt enkelt!

  • passionsblomman

    Vad gör ni här inne idag egentligen? Ska ni hänga Nenne i ett träd?
    Nenne, behöver du hjälp?
    *kavlar upp ärmarna*

    För mig krånglar BT så jag knappt ens kan klicka i trådarna för att läsa ikapp...

  • passionsblomman

    *försöker mig på ett inlägg och hoppas det går att posta*

    Var på VUL igår, för jag började nojja över stickorna och att jag kanske missat ÄL (har haft tidig sådan när jag ätit Pergo förut)
    Slemhinna på 12 mm och en folliklel på a5 tyder dock på att ÄL inte varit än och att det dessutom kommer att dröja några ytterligare dagar. Fortsätter kissa på stickhelskottat och hoppas på FET i helgen. Nästa vecka passar skitdåligt, för då ska sambon på rättegång och jag till AF mm mm. Sedan stänger CvL den 20/6, så jag hoppas innerligt att allt blri som det ska och vi får göra detta försök nu innna dess.

  • passionsblomman

    ÅH nu har jag läst Mugglans glada nyheter! HURRA!!!!
    My GOD vad jag har tänkt på er och äggen! Ni fick ju kanonresultat! Samma som vi fick fast vi fick ut dubbelt så många ägg och fler befruktade så var det ändå bara två som höll måttet.
    Oj vad glad jag är för er skull! Nu är det stenhård tumhållning alltså! När har du då TD?

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen