Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

     


    muggles skrev 2010-06-02 08:59:03 följande:
    Hur många befruktade fick ni? "Föll de av" senare el bedömdes inte kvaliteten vara tillräcklig?   PB: härligt med en magnolia! De är så fina! (Akta dig för rådjur bara...)

    Vi fick ut 6 ägg. Av dem blev fem befruktade (vilket ledde till ett överraskat glädjetjut och ett High five inne på sushihaaket varifrån vi ringde för att få veta )
    Av dessa 5 var det två som fortsatte dela sig och blev "jättesnygga embryon" som läkaren sa. Det ena gick det ju sedan åt skogen med, och det andr hoppas vi nu kan klara en upptining om bara några dagar...

    Så ni fick lika många snygga som vi fast på hälften så många ägg utplockade kan man ju säga!

  • passionsblomman

    BS, det låter ju deppigt med den döda rabatten. Den levande låter däremot underbar! Kan det ha med vår kalla vår att göra så det helt enkelt bara inte kommit igång? Mina fröer har inte visat groddar i rabatten än heller och jag skyller stenhårt på att "vem fan vill sticka upp näsan i det här rusket"
    Vad har du planterat? Kanske är det lite senare perenner? *hoppas*

    AM och BS, en barnläkare sa på en föreläsning just det där, att barn ofta vill vara små hemma för på dagis är de så in i norden duktiga och presterar så högt i samspel, klara av och behärska. Hemma kan de släppa på det där och vara små, inte kunna något alls, inte vilja och alltihop.
    Och att det enda ett barn egentligen har kontroll över är två saker: Vad de släpper in och vad de släåpper ut. Alltså kan man kontrollera sin värld genom att vägra äta eller vägra bajsa. Tycker det ligger en hel del i det där.
    Otroligt roligt att Livia tycker du ska byta blöjor på hennes jobb framöver AM

  • passionsblomman

    Nä smileysarna funkar inte. Det är säkert serverbytet de gjorde inatt som fuckat upp det. Jag har sagt till redaktionen. Jag behöver gubbar som kräks och smådjävlar, spöken och hjärtan...

  • passionsblomman



    Funkia (Hosta) Golden Tiara
    RosenlijaSkuggviolrutaAlunrot PlumpuddingAlunrot PetitepearlfairyHöstsilverax

    Jag ska göra en rabatt runt min Magnolia tänkte jag framöver.
    Först ska det komma vårlökar i olika omgångar. Mörklila tulpaner tex som jag har hittat i trädgården här och där. Själva Magnolian naturligtvis, men sedan Löjtnantshjärta dessa olika bladverk och blommor allteftersom plus en Astilbebuske som redan står där. Den sista bilden här är Höstsilverax. Om ni har en trädgård rekommenderar jag varmt en sådan planta! Den bli typ 1,20 hög, mörkröda blad och doftar sagolikt och blommar SENT när man vill att det fortfarande ska hända något i trädgården. Apsnygg ihop med Höstanemoner och sådant.

    (pek-och klickvänlig a bilder för mer info, ifall någon annan skulle råka gilla samma blommor som jag. Ni andra kan ju scrolla och prata vagnar och vad ni nu brukar kolla på... )

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-06-02 16:48:52 följande:
    pb - samma här! Jag är fröken glappkäft .. berätta inga hemligheter för mig! Eller så måste man säga åt mig att DU FÅR ABSOLUT INGET SÄGA ... då kan jag hålla tyst för alla utom maken. Han får veta allt men han räknas liksom inte.



    Ja ungefär så.

  • passionsblomman

    Vickan, nice med källarmammor på nära håll...

    Lappis, underbar idé med öronpropparna!

    Jag har faktiskt hört en BM prata om att kvinnor verkar vara individuellt mer fertila vissa tider än andra. Det kan ju helt klart vara en myt, men vi har då iallafall i vår släkt ett flertal exempel som skulle kunna stötta den teorin.

    ..och isåfall är det kanske plusläge för mig nu då? Eftersom min son måste ha blivit till ungefär så här års -00. *griper efter halmstrån*

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen