• Lapinette

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Sjuksköterskan/sekr. hos min läkare suckade idag och sa oj, vilken resa ni har varit med om när jag berättade om utomkveds och 8 eskimåer som endast blev 1 kvar etc. Själv svarade jag glatt, det finns dem som har det mycket värre. För själv ser jag inte vår resa som speciellt svårt ... ja förutom de där 3 månaderna då jag var totalt under isen.

  • Lapinette

    mugglan - så där tänker jag också ibland fast jag inte ens har något barn men typ att det inte blir inte något för jag passar ändå inte som mamma. Men så är det ju inte!!!

  • Lapinette

    Jösses Snorkis vad du skrämdes! Trodde du menade mig och jag tänkte i vilken tidning har jag varit i??!!

    Snorkis - du går säkert ned de där kilona sedan. Jag har vänner som har blivit supertunna och smala (smalare än de var tidigare) efter sin graviditet så du vet ju inte alls hur det kommer att bli, kanske kilona rasar.

    Ego - själv är jag mör i kolan efter 1,5 timmas snack hos soc. Börjar gilla henne mer och mer och speciellt då hon verkar vara så positivt inställd till oss!

  • Lapinette

    Det kändes bra och maken pratar på svenska och jag är såååå stolt! Vi gick igenom hela släketen på bådas sidor och hon verkade nöjd med att vi står så nära våra familjer etc. Ska träffas igen om 3 veckor och ha skrivit ytterligare två punkter, har för mig att den ena handlar om religion/livsåskådning och den andra är om vår relation. Hon nämnde också att hon jobbar hela sommaren ...tjohoooo!!!! så vi blir säkert klara med våra möten då.

  • Lapinette

    pb - ja, man känner sig rätt slut efteråt och jag har supersvårt nu att försöka börja jobba.

  • Lapinette

    Snorkis - det var en exakt stavning av mitt namn och efternamn (fast då bara en bokstav)! Fast så heter jag ju inte här och vi får väl skriva lite nu så detta försvinner i allt blur.

  • Lapinette

    Soc tanten kommer att "rekommendera" till nämnden huruvida hon tycker att vi ska bli godkända eller ej. Om hon redan i förväg känner att det "känns" fel så kommer hon att förvarna oss för det bästa är att inte få ett nej uppe i nämnden utan i sådana fall avvakta, kanske korrigera vissa saker, flytta till en annan kommun eller vad man nu kan göra. För när man väl fått ett nej i nämnden så står det i ens papper oavsett om man överklagar och då kanske får ett ja ... så finns alltid det där första nejet kvar. Svaret på din fråga är att hon rekommenderar men det är nämnden som tar det slutgiltliga beslutet.

  • Lapinette

    Typiskt, lunchtid och alla är iväg någonstans!

  • Lapinette

    Snorkis - det är vad jag har läst om andra som inte har fått ett ja. Det där om att de förvarnas. Sen tycker jag det är skit om man får ett nej att det sedan står i papprena även om man efteråt fått ett ja när man har överklagat.

  • Lapinette

    Här skiner solen på taken runt omkring mig (sitter hemma) men usch vad jag har noll lust för att börja jobba nu. Supersvårt efter man har varit där och berättat om sitt liv.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen